"ZMAJEVI" SANJAJU PROMOCIJU: Domaćin je u seriji dobrih rezultata

O. M.

26. 07. 2024. u 11:34

ALMAGRO i Defensores Belgrano će se u petak suočiti u okviru 25. kola argentinske Primere Nasional, drugog razreda takmičenja u zemlji svetskih prvaka. Utakmica se igra u 15.00.

ЗМАЈЕВИ САЊАЈУ ПРОМОЦИЈУ: Домаћин је у серији добрих резултата

Foto Profimedia

Domaćin je 15. na tabeli od 19 timova, ali mu ne pretzi direktan opasnost od ispadanja jer ima solidnih 11 bodova više od prvog ispod crte Atletiko Rafaela. S druge strane, gost se bori za plasman u plej-of i nada se povratku u elitu prvi put posle 90 godina.

Almagro je u seriji dobrih rezultata sa četiri utakmice bez poraza, ali su kod kuće nešto lošiji u poslednje vreme. Pre sedam dana su pobedili Estudijantes, što im je bila prva domaća pobeda još od aprila.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Imaju problema sa efikasnošću, samo pet timova u ligi su postigli manje golova od njih. Međutim ni odbrana nije ništa bolja jer su samo tri ekipe primile više golova.

S druge strane, "zmajevi" iz Belgrana su jedna od efikasnijih ekipa u ligi, ali su donedavno bili u krizi na tom polju jer su tek pobedom nad fenjerašem Braunom prekinuli seriju od četiri utakmice bez postignutog gola (tri puta igral isu 0:0 i jednom izgubili sa 1:0).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Poslednji susret ovih ekipa takođe je završen bez golova, dok je poslednji put kada su igrali u almagru bilo 2:1 za domaćina.

NAŠ TIP: 0-1|&0-1|| (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi