NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

V.M.

03. 08. 2024. u 08:15

JUČE smo na "nestvaran" način pali, nakon pet golova u prvom poluvremenu na meču Gracera i Salcburga bio nam je potreban samo jedan u druom, ali do njega nije došlo,. Međutim to nas nije omelo da vam za danas spremimo zanimljive predloge i nadamo se da je došlo vreme za novi pogodak.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

Foto: Profimedia

Subota

13.00 Hanover - Regenzburg 1 (1,63)

13.35 Šandong tajšam - Šangaj port 2 (1,50)

18.15 Leuven - Genk |1-3&||1-3 (1,80)

Ukupna kvota: 4,40

Hanover je preko leta napravio dobar tim, spreman je da napadne povrtak u elitu i očekujemo da triumfalno otvori novu sezonu.

O Portu ne treba trošiti previše reči, kineski velikan melje sve pred sobom i upisao je neverovatnih 16 pobeda u svim takmičenjima, vreme ja za 17.

Za kraj verujemo u golove na utakmici između Leuvena i Genka čiji međusobni dueli u poslednje vreme često broje veliki broj pogodaka.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

AMERI U ŠOKU: Sramno se ponašali prema Kinezu, a kada su s njim ušli u bazen u finalu - svet je ostao u čudu zbog onog što se desilo

Minulih dana, neposredno pre nego što su počele Olimpijske igre u Parizu, svetom je prostrujala vest o tome da će Amerikanci možda ostati bez organizacije narednih Igara, a 2028. one treba da se održe u Los Anđelesu. Razlog je njihov bes zbog kineskih plivača i potez na koji su se odlučili. Sada im se taj bes pomalo "obio o glavu" u prestonici Francuske. I to na spektakularan način.

31. 07. 2024. u 23:42

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja olimpijskog šampiona (FOTO/VIDEO)