BAČKI DERBI NA TSC ARENI: Domaći igrači se još navikavaju na novog trenera

O. M.

04. 08. 2024. u 12:12

U prvom meču nedeljnog programa Superlige Srbije sastaju se TSC i Spartak iz Subotice. Duel u "TSC Areni" u Bačkoj Topoli počeće u 17.30 časova.

БАЧКИ ДЕРБИ НА ТСЦ АРЕНИ: Домаћи играчи се још навикавају на новог тренера

FOTO: M. Vukadinović

Igrači TSC-a su bili polovično uspešni u prva dva kola. Prvo su na svom terenu savladali IMT sa 1:0, a zatim su kao gosti u drugom kolu poraženi od Radničkog iz Niša istim rezultatom.

Jedini strelac za ovaj tim bio je Miloš Pantović, pa se može zaključiti da igrači TSC-a nisu preterano efikasni na startu nove sezone.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Za to postoji nekoliko razloga, a jedan od njih je i promena trenera. Dean Klafurić je zamenio Žarka Lazetića, višegodišnjeg trenera koji je prešao u Makabi iz Tel Aviva. Biće potrebno neko vreme da se igrači naviknu na novog šefa i on na njih.

Takođe, između dve takmičarske godine u klub je stiglo nekoliko mladih i talentovanih igrača, pa je neophodno da se prilagode novoj sredini.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

S druge strane, fudbaleri subotičkog Spartaka nisu baš na najbolji način počeli sezonu. Još uvek nisu okusili slast pobede. Upisali su po jedan remi i poraz.

Na otvaranju šampionata izgubili su od Novog Pazara u gostima sa 3:2. Odigrali su veoma loših 80 minuta, a onda su za poslednjih 10 minuta postigli dva gola što je bilo dovoljno samo da se ublaži visok poraz. Strelci su bili Vojo Ubiparip i Atule.

Prošle nedelje su remizirali sa Čukaričkim 1:1 kao domaćin. I u tom meču su morali da jure rezultatski minus. Gosti su vodili 1:0 do 81. minuta, a onda je Bogićević postigao izjednačujući pogodak i tako spasio svoj tim drugog poraza u sezoni.

TSC je nesumnjivo bolji tim sa više kvalitetnih pojedinaca, dok se "plavi gplubovi" oslanjaju na iskustvo koje im neće mnogo pomoći protiv domaćina.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,67)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!