FK BRAGA JE PORTUGALSKI ENDI MARI: Nedodirljiva na četvrtom mestu, ali daleko od "velike trojke"

O. M.

08. 08. 2024. u 13:23

BRAGA dočekuje Servet na svom stadionu od 21.30.

ФК БРАГА ЈЕ ПОРТУГАЛСКИ ЕНДИ МАРИ: Недодирљива на четвртом месту, али далеко од велике тројке

Profimedia

Braga godinama pokušava da izađe iz senke velike trojke portugalskog fudbala. Daleko je ispred svih ostalih klubova, a Benfiku, Porto i Sporting tek povremeno uspe da nadmaši.

Daleko iznad svih ostalih klubova, ali joj nešto fali da se umeša u "veliku trojku", po čemu umnogome podseća na položaj Endija Marija u odnosu na tenisku "veliku trojku" na čelu sa Novakom Đokovićem.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prošle sezone zauzeli su četvrto mesto u portugalskoj ligi i tako obezbedili učešće u Ligi Evrope. Kao čest učesnik ovog takmičenja, Braga uglavnom stiže do grupne faze. Najznačajniji uspeh dogodio im se 2011. godine kada su stigli do finala Lige Evrope, gde su poraženi od Porta.

Braga je napredovala u ovu fazu nakon dve impresivne pobede nad izraelskim klubom Makabi Petah Tikva u drugom kolu kvalifikacija. U prvoj utakmici pred svojim navijačima, opreznijom taktikom obezbedila je pobedu od 2:0. U gostima su pokazali dominantniji učinak, savladavši protivnike sa ubedljivih 5:0, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji s obzirom na broj prilika koje su stvorili.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Treba reći da su tokom priprema za novu sezonu doživeli samo jedan poraz, što govori da je ekipa u vrhunskoj formi. 

S druge strane, Servet se može pohvaliti bogatom tradicijom u švajcarskom fudbalu. Međutim, pre nešto više od decenije suočili su se sa velikim finansijskim problemima, zbog čega su bili primorani da se takmiče u nižim ligama.

Prošlu sezonu, Servet je završio na trećem mestu, iza Jang bojsa i Lugana. Servet je ovu sezonu počeo snažno sa tri pobede i jednim porazom u prva četiri kola domaćeg šampionata, u proseku više od dva gola po utakmici.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,47)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!