SVINDON I DALJE BEZ POBEDE: Eksiter se "osvetio" Boltonu

O. M.

03. 09. 2024. u 11:54 >> 11:54

EKSITER će u utorak od 20 časova ugostiti ekipu Svindona na "Sent Džejms parku" u prvom kolu Grupe G Liga trofeja.

СВИНДОН И ДАЉЕ БЕЗ ПОБЕДЕ: Екситер се осветио Болтону

Profimedia

Eksiter je ispadao u grupnoj fazi prethodne dve sezone, a u ovom takmičenju najdalje su doguali do polufinala. 

Početak ove sezone doneo je promenjive rezultate ekipe Garija Koldvela, sa pobedama protiv Roterama i Boltona između poraza od Nortemptona i Piterboroa. Pobeda protiv Boltona je donela olakšanje ekipi jer je prošle godine protiv ist ekipe Eksiter pretrpeo katastrofu porazom od čak 7:0.

Od poslednjih sedam Svindonovih nastupa u ovom takmičenju, samo jednom su prošli grupnu fazu. Kako su počeli ovu sezonu čini se da će i ove godine teško do drugog kruga.

Svindon i dalje čeka svoju prvu pobedu u sezoni posle pet utakmica, sa dva remija i dva poraza u prva četiri kola Lige dva.

Ove dve ekipe  su i prošle sezone bile u istoj grupi, kada je Eksiter kao gost odneo pirovu pobdu, jer su dalje iz njihove grupe otišli roteram i Arsenalovi klinci.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 2,06)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost