OVO JE SEZONA "BIKOVA": Gosti se nisu najbolje snašli u višem rangu takmičenja

O. M.

03. 09. 2024. u 11:19

HEREFORD dočekuje ekipu Nidam marketa u sedmom kolu engleske Nacionalne lige sever.

ОВО ЈЕ СЕЗОНА БИКОВА: Гости се нису најбоље снашли у вишем рангу такмичења

Foto: Profimedia

Domaćin je u sjajnoj formi i posle šest kola je treći na tabeli sa po tri pobede i remija. Samo je još lider Skantorp neporažen. Hereford igra dopadljiv napadački i efikasan fudbal. Najviše golova su postigli u ligi (14).

Najveći kiks u dosadašnjem delu prvenstva je remi 3:3 protiv davljenika Redklifa koji je rano poveo sa 2:0 i na kraju uspeo da sačuva jedan bod.

Ovo je Herefordova sedma sezona u Nacionalnoj ligi sever, a uglavnom su završavali u sredini tabele, čini se da je sad došlo vreme za promociju.

Nidam je prošle sezone došao iz sedme lige kao šampion, ali se nije baš najbolje snašao u šestom razredu. Posle šest odigranih utakmica imaju samo jednu pobedu, jedan remi i četiri poraza, a sa četiri boda se nalaze u zoni ispadanja na 21. mestu.

Međutim, nakon što je sezonu započeo bez pobede u pet utakmica, Nidam je pobedio Voringtona u gostima u poslednjoj utakmici. Primili su najmanje jedan gol u svakoj utakmici.

Nidam je postigao četiri gola u šest utakmica, samo Marine je postigao manje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,46)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEPRAVEDNO! Vladimir Putin ne može da veruje da se ovo događa