KEC I MANJE GOLOVA: Gost je uspešniji u međusobnim susretima, ali trenutna forma je na strani domaćina

O. M.

04. 09. 2024. u 10:20

TANZANIJA dočekuje Etiopiju, na stadionu "Bendžamin Mkapa", u sredu od 18 časova, u okviru prvog kola kvalifikacija za Afrički kup nacija.

КЕЦ И МАЊЕ ГОЛОВА: Гост је успешнији у међусобним сусретима, али тренутна форма је на страни домаћина

Profimedia

Tanzanija je uzela šest bodova iz prve tri utakmice u Grupi E kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i trenutno je na drugom mestu i čini se da nikada nije bila bliža da obezbedi svoj prvi nastup na Svetskom prvenstvu.

Tanzanija je imala još jednu neuspešnu kampanju na Afričkom kupu nacija 2023, ne uspevši da ostvari nijednu pobedu u tri utakmice, zbog čega su treći put zaredom ispali iz grupne faze takmičenja. Pretrpeli su poraz od Maroka rezultatom 3:0, pre nego što su remizirali sa Zambijom i DR Kongom i završili na dnu grupe sa samo dva boda.

Posle razočaravajuće igre u Obali Slonovače, Tanzanija je zabeležila dobar niz rezultata, sa tri pobede i jednim remijem u šest utakmica. Ekipa Hameda Sulejmana ulazi u meč u sredu nakon impresivne pobede od 1:0 protiv Zambije u kvalifikacionoj utakmici za Svetsko prvenstvo 11. juna, zahvaljujući golu Vazirija Juniora.

S druge strane, Etiopija je bez pobede u 11 takmičarskih utakmica, od septembra 2022. godine kada su savladali Ruandu u proplim kvlaifikacijama za Afkon.

Iako je Etiopija uspešnija u međusobnim susretima, Tanzanija u ovu utakmicu ulazi u dobroj formi posle pobede protiv Zambije i nada se uspehu na svom terenu. Etiopija je bez pobede u poslednjih 11 takmičarskih utakmica i očekuje se da će se taj negativan niz nastaviti, utakmicom u kojoj ne bi trebalo da bude mnogo golova.

NAŠ TIP: 1&0-2 (kvota 3,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GLADNI I ŽEDNI PREVOZILI PET TONA KOKAINA: Detalji optužnice u Beogradu protiv 20 pripadnika Balkanskog kartela