"TRIKOLORI" ĆE SE PROŠETATI DO B LIGE: Bez poraza kod kuće od početka prošle godine

O. M.

09. 09. 2024. u 11:38

Rumunija dočekuje Litvaniju u drugom kolu Lige nacija. Utakmica se igra od 20.45 u Bukureštu.

ТРИКОЛОРИ ЋЕ СЕ ПРОШЕТАТИ ДО Б ЛИГЕ: Без пораза код куће од почетка прошле године

Foto: Profimedia

Rumunija igra odlično u poslednje vreme, uključujući kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, kao i završni turnir na kome su stigli do osmine finala gde ih je izbacila Holandija.

Dobro su izabranici Mirčee Lučeskua počeli i novu sezonu Lige nacija. Gostovali su u Srbiji, na prištinskom stadionu "Fadil Vokri", gde su sa 3:0 pobedili izabranih 11 lažne države koju ne priznaju ni vlada ni navijači naših istočnih suseda.

Rumunija je nesrećnim spletom okolnosti, ali više svojom nespretnošću ispala u C Ligu osvojivši poslednje mesto u grupi sa Finskom i Crnom Gorom, od koje su neočekivano izgubili dva puta, pa im ni pobeda nad osvajačima grupe, Bosnom i Hercegovinom, kojoj je to bio jedini poraz, nije pomogla.

Sistem takmičenja u Ligi nacija je takav, ponekad pomalo surov, ali zato će "trikolori" sada imati priliku da se prošetaju kroz ovu veoma laku grupu, što su i najavili u Prištini.

Rumunija može da računa na skorašnju formu kod kuće, gde od početka 2023. godine nije izgubila nijednu utakmicu (četiri pobede i četiri remija). 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,57) 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)