"ZELENI" SE VRAĆAJU NA PRVO MESTO: Internasional je vezao tri utakmice bez poraza

O. M.

11. 09. 2024. u 12:00

FORTALEZA može da vrati prvo mesto na tabeli Serije A u Brazilu ako u sredu pobedi u gostima ekipu Internasionala na stadionu "Hoze Pinjeiro Borda".

ЗЕЛЕНИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПРВО МЕСТО: Интернасионал је везао три утакмице без пораза

Foto: Profimedia

"Lavovi" su pre deset dana izgubili od Botafoga sa 2:0 i sada imaju dva boda zaostatka za "usamljenom zvezdom", ali imaju i ovu utakmicu manje.

Istovremeno, Internacional je na desetom mestu na tabeli, sa 32 boda. To je devet bodova manje od šestoplasiranog Sao Paula kome ova pozicija garantuje mesto u Kopa Libertadores, ali "kolorado" ima čak tri utakmice manje od "trikolora", što znači da i oni mogu da se umešaju u borbu za elitno južnoameričko takmičenje.

Internacional je vezao tri utakmice bez poraza, ali sada ostaje da se vidi da li je i koliko na ovu ekipu uticala reprezentativna pauza od deset dana.

Odbrana domaćina je jedna od boljih u ligi, ako ne i najbolja. Primili su samo 19 golova, koliko i Palmeiras, koji doduše ima tri utakmice više. 

S druge strane, Fortaleza je u gostima prilično neefikasna, postiže manje od gola po utakmici i to bi mogao da bude problem protiv čvrste odbrane kakva je Internasionalova.

Recept za pobedu mogao bi da bude prepisan iz prošle sezone kada je domaći tim dominirao posedom lopte i stvarao šanse, ali je na kraju gost iz možda jedine prilike na utakmici odneo sva tri boda.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,57)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU