Srbinova osveta!

N. R.

29. 06. 2022. u 08:32

MIOMIR Kecmanović i Alehandro Tabilo sastaće se u drugom kolu Vimbldona.

Србинова освета!

FOTO: EPA

Čileanac je u prošlom kolu izbacio Lasla Đerea, gledali smo jedan neverovatan meč sa nekoliko sudijskih grešaka u bitnim trenucima.

Srbin je loše počeo taj duel, nakon sat vremena i dvadeset minuta igre gubio je sa 2-0 u setovima, međutim, u trećem setu je počeo da igra značajno bolje i manje od sat vremena mu je bilo potrebno da izjednači i uvede nas u odlučujući set.

U petom setu smo videli sve ono lepo i ružno što tenis ume da pruži, veliku neizvesnst pre svega. Čileanski teniser je servirao za pobedu pri rezultatu 5-3, međutim, Laslo je uspeo da vrati brejk a zatim ubrzo i obezbedi "super taj-brejk" u kom je tek viđena drama.

Vodio je popularni Laci i u odlučujućem gemu i stigao čak i do meč lopte, ali protivnik je spasao. Pri rezultatu 12-11 na servisu Tabila viđena je nesvakidašnja situacija.

Naš teniser šalje sjajan ritern, sudija "zove" aut, Čileanac slavi i pozdravlja se sa rivalom, ali čelendž pokazuje da je lopta dobra i poen će se ponoviti, što naravno ide na štetu Đereu, odmah nakon toga Alehandro pogađa prvi servis i tu se agonija završava.

Nekada sudijske odluke zaista mogu promeniti tok meča, ali verujemo da će srpski teniser izaći iz ovoga još jači.

Šta se dešava danas? Drugi reket Srbije Miomir Kecmanović će pokušati da osveti kolegu iz reprezentacije.

Miša je u prvoj rundi odigrao sjajan meč protiv Džona Milmana i sada je u velikom naletu.

Trava je podloga koja definitivno više odgovara našem teniseru, verujemo da će danas prikazati kvalitetan tenis i zakazati duel sa verovatno Novakom Đokovićem koji kasnije igra svoj meč protiv Tanasija Kokinakisa.

NAŠ TIP: Tabilo - Kecmanović 2-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)