PAKLEN ŽREB ZA SRBINA: Miša startuje u Montrealu!

M.M.

09. 08. 2022. u 10:03

MIOMIR Kecmanović će u prvom kolu Rodžers Kupa za protivnika imati Botika Van de Zandšulpa.

ПАКЛЕН ЖРЕБ ЗА СРБИНА: Миша стартује у Монтреалу!

FOTO: M. Vukadinović

Srbija će ove nedelje u Montrealu imati dvojicu predstavnika a jedan od njih je upravo Miša.

Srbin će po drgi put u karijeri zaigrati na ovom turniru, prethodno učešće imao je prošle godine kada je ispao već u prvom kolu od Japanca Keia Nišikorija rezultatom 6-4 6-7 6-2.

Naš teniser je ove sezone igrao na četiri Mastersa, preskočio je samo Monte Karlo. Najbolje rezultate je postigao u Indijan Velsu i Majamiju gde je u četvrtfinalima bio eliminisan od Tejlora Frica, odnosno Karlosa Alkaraza, koji su kasnije, ispostaviće se i osvojili te turnire.

Rođeni Beograđanin je prošle nedlje igrao u Las Kabosu gde je zaustavljen u polufinalu od prvog igrača sveta Danila Medvedeva. 

Ali možemo reći da je za utehu bila osvojena titula u dublu zajedno sa Vilijamom Blumbergom. Srpsko-američki tandem je u finalu bio nemilosrdan prema Rejvenu Klasenu i Marselu Melu, prepustili su im samo jedan gem (6-0 6-1).

FOTO: EPA

Drugi reket Srbije ove nedelje neće nastupiti u konkurenciji parova već će se fokusirati isključivo na singl.

U prvom kolu protivnik će mu biti Holanđanin sa kojim se već dva puta susreo ove sezone. U prvom meču koji se igrao u Indijan Velsu je trijumfovao rezultatom 2-0, da bi mesec i po dana kasnije u polufinalu Minhena doživeo poraz nakon odlučujućeg seta.

Žreb nije nimalo lak, ukoliko zabeleži pobedu, u narednom kolu bi ga verovatno čekao deveti nosilac Kameron Nori. 

Kecmanović se nalazi u gornjoj polovini kostura gde se nalaze još i Danil Medvedev, Nik Kirjos, Feliks Ože-Alijasim, Huber Hurkač i još nekolicina kvalitetnih tenisera.

Verujemo da će Miomir pokazati kvalitet i da će dobrom igrom obezbediti prolaz u drugu rundu a kvota na keca u Betole.com je najveća na tržištu!

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)