"CRVENO-BELI" SU PREPOROĐENI! Svim snagama na "ponos Izraela"

M.M.

24. 11. 2022. u 08:57

KOŠARKAŠI Crvene zvezde ugostiće Makabi Tel Aviv u desetom kolu Evrolige. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 17.30.

ЦРВЕНО-БЕЛИ СУ ПРЕПОРОЂЕНИ! Свим снагама на понос Израела

FOTO: ABA liga

Ispostaviće se da su porazi od Zadra i Fenerbahčea najbolja stvar koja se desila crveno-belima u ovoj sezoni.

Nakon loših rezultata na mesto šefa stručnog štaba je stigao Duško Ivanović a crnogorskom stručnjaku nije dugo trebalo da osvoji srca navijača.

Na svom debiju njegovi puleni su savladali Asvel, da bi pre dva dana uradili nešto što igračima Crvene zvezde nije pošlo za rukom još od 2015. godine. Srpski predstavnik je uspeo da savlada berlinsku Albu nakon sedam uzastopnih poraza od nemačkog kluba.

Što se tiče samog meča, Luka Vildoza i kompanija su vodili veliku bitku, ali na kraju su ipak smogli snage da izađu kao pobednici.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je upravo Argentinac koji je ubacio 21 poen, dok su ga verno pratili Nemanja Nedović i Luka Mitrović sa 17, odnosno 15 pogodaka.

Sjajan doprinos pod obručem dao je Filip Petrušev koji je imao osam uhvaćenih lopti.

Danas na megdan dolazi tim koji godinama ulaže veliku količinu novca, međutim, Crvena zvezda je i u prošlosti znala da izađe na kraj sa izraelskim velikanom.

"Ponos Izraela" ove sezone ima izvanredan sastav koji predvode Vejd Boldvin i Lorenco Braun sa 16,7, odnosno 15,6 poena u proseku. Bivši igrač srpskog šampiona je ujedno i najbolji asistent ekipe sa 6,3 dodavanja po utakmici.

Izabranici Odeda Kataša trenutno zauzimaju sedmu poziciju na tabeli sa skorom 5-4, a u poslednjem kolu su savladali Olimpijakos rezultatom 90-84.

Naša procena je da će domaćin na krilima navijača upisati novi trijumf.

NAŠ TIP: Pobednik meča 1 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade