"PANTERI" SU BEZ MILOSTI: Protivnik ima razloga za strah!

M.M.

24. 12. 2022. u 09:49

KOŠARKAŠI FMP-a će u 12. kolu ABA lige ugostiti Studentski Centar. Utakmica će se igrati u Hali „Železnik“ sa početkom u 19 časova.

ПАНТЕРИ СУ БЕЗ МИЛОСТИ: Противник има разлога за страх!

FOTO: FMP Meridian

Podgoričani trenutno zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa skorom 4-7. Tri poraza su vezali u regionanom takmičenju. Poslednju pobedu su upisali protiv Splita u osmom kolu.

Crvena zvezda je bila ta koja je pokrenula "crnu seriju", a potom su je nastavili Budućnost i Cedevita Olimpija. 

U duelu sa Ljubljančanima puleni Andreja Žakelja su doživeli pravi debakl, poraženi su na svom terenu rezultatom 71-104.

Najbolji igrač u ovoj sezoni je Loren Džekson. Amerikanac je odigrao svih jedanaest utakmica i na proseku je od 16 poena i 6 asistencija. Iza njega je njegov sunarodnik Flečer Megi koji ubacuje 13 koševa, dok je Danilo Tasić na 12,2. Srpski internacionalac je i prvi skakač ekipe sa 5 uhvaćenih lopti po utakmici.

Studentski Centar je ekipa koja važi za jednu od najslabijih što se tiče igre u odbrani. Mateo Drežnjak i kompanija u proseku primaju gotovo 90 poena. Jedino MZT Skoplje i Cibona primaju više.

Sa druge strane "Panteri" su u prošlom kolu ABA lige doživeli poraz od Partizana. Iako su izabranici Nenada Stefanovića u poslednjem kvartalu imali zaostatak od čak 23 poena, na kraju su stigli čak i do -4, ali do potpunog preokreta ipak nisu mogli.

Najbolji igrač u satavu je Trent Frejžer koji u proseku ima 19 poena i 6 asistencija, dok je iza njega Litvanac Paulijus Valinskas koji ubacuje 13 pogodaka.

Domaćin važi za jednu izuzetno napadačku ekipu pa verujemo da će večeras zatrpati koš protivnika i prebaciti zadatu granicu.

NAŠ TIP: Domaćin +91,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga