SRBIJA IMA NAJTEŽI ZADATAK DO SADA: Italijani poslednja prepreka pred borbu za medalju!

V.M.

25. 07. 2023. u 07:00

U četvrtfinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu, naša reprezentacija će se sukobiti sa favorizovanom Italijom.

СРБИЈА ИМА НАЈТЕЖИ ЗАДАТАК ДО САДА: Италијани последња препрека пред борбу за медаљу!

FOTO: VSS/A. Krupanić

Iako je bez svog najboljeg igrača Dušana Mandića, Srbija je za sada prikazala dosta dobre partije na Svetskom prvenstvu.

Na startu grupe ''D'', naša reprezentacija je doživela poraz od Španije (14:16), nakon toga je usledio rutinski trijumf nad Južnom Afrikom (30:5), da bi u poslednjem kolu viđena prava drama.

''Delfini'' su veoma loše započeli protiv Crne Gore, gubili sa 0:5, ali su uspeli da se rezultatski vrate u meč i nakon peteraca izvojuju veoma bitnu pobedu koja im je donela drugo mesto u grupi.

Pre par dana Srbija se susrela sa Japanom u osmini finala, viđena je ujednačena utakmica u prvom poluvremenu, ali u nastavku su puleni Uroša Stevanovića predvođeni Strahinjom Rašovićem i Markom Radulovićem (po tri gola) ''dali gas'', slavili i zakazali duel sa Italijanima.

''Azuri'' su na ovo prvenstvo došli kao jedni od glavnih favorita i do sada nisu razočarali. Prošetali su se kroz grupu ''B'' u kojoj su postigli impresivnih 55 golova.

Redom su bili bolji od Francuske (13:6), Kanade (24:6) i na kraju Kine (18:5).

Srbija i Italija su krajem prošle godine odigrali dva priajteljska susreta, na jednom je viđen remi (9:9), dok su u drugom slavili ''azuri'' (12:10).

Očekujemo da gledamo jedan zanimljiv, ujednačen meč i verujemo da će granica golova biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

DONČIĆ JE PREUZEO ODGOVORNOST: Slovenac vodi svoj tim do finala!