CRVENO-BELI DERBI: Srpski predstavnik zna kako se pobeđuje u Pireju!

M.M.

16. 11. 2023. u 12:22 >> 12:22

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u osmom kolu Evrolige gostovati Olimpijakosu.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ДЕРБИ: Српски представник зна како се побеђује у Пиреју!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su pre dva dana prikazali najbolju partiju u ovoj sezoni, savladali su Fenerbahče rezultatom 87:56. Izabranici Janisa Sferopulosa su od samog starta nametnuli svoj ritam i svi konci su do samog kraja bili u njihovim rukama.

Šabaz Nejpir je na startu utakmice doživeo prelom nosa i njega nećemo videti na parketu u narednom periodu.

Sjajnu rolu imao je Miloš Teodosić koji je meč završio sa 18 poena i 3 asistencije. Džoel Bolomboj je jako dobro sarađivao sa bekovima i na kraju je sakupio 14 pogodaka. Nemanja Nedović je brojao do 12, dok su Jago dos Santos i sjajni Stefan Lazarević imali po 11.

Crvena zvezda je pokazala kvalitet u oba pravca i to raduje grčkog stručnjaka.

Sa druge strane Pirejci su upisali pobedu protiv Makabija, a konačan rezultat glasio je 74:79. Jorgos Barcokas nije mogao da računa na Nikolu Milutinova pa je ulogu lidera preuzeo Alek Piters koji je imao 13 poena i 8 skokova.

Luk Sikma se vratio na teren i to je veliki plus za ekipu, Amerikanac je imao 8 pogodaka. Aktuelni vicešampion za sada ne igra na željenom nivou i u dosadašnjem delu takmičenja upisao je četiri pobede i isto toliko poraza.

Zvezda podiže formu i samopouzdanje ide uzlaznom putanjom, još uvek se ne zna da li će Dos Santos nastupiti jer je pre dva dana doživeo povredu zgloba.

Milutinov je takođe pod znakom pitanja i ukoliko bude bio na parketu verovatno neće moći da pruži svoj maksimum.

Ovi rivali su se prošle godine sastali dva puta, a srpski predstavnik je bio bolji u oba navrata.

Olimpijakos će u narednom kolu ugostiti ekipu Žalgirisa, dok će Teo i družina snage odmeriti sa "Manekenima" iz Milana u ponovo krcatoj "Štark areni".

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +153,5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)