POLJACI SU POKAZALI DA SU BOLJI TIM U PRVOM SUSRETU: Još dva seta su im potrebna kako bi se plasirali u drugo uzastopno finale Lige šampiona

V.M.

20. 03. 2024. u 11:10

U drugoj utakmici polufinala odbojkaške Lige šampiona sastaće se Zirat i Jastšembski (17.00).

ПОЉАЦИ СУ ПОКАЗАЛИ ДА СУ БОЉИ ТИМ У ПРВОМ СУСРЕТУ: Још два сета су им потребна како би се пласирали у друго узастопно финале Лиге шампиона

Foto Profimedia

Na prvom meču u Poljskoj, ondašnji šampion je pokazao da je daleko kvalitetniji tim i napravio je veliki korak ka finalu slavivši sa 3:0 pred svojim navijačima.

Prva dva seta je osvojio veoma ubedljivo sa 25:13 i 25:18, dok se turski predstavnik probudio u trećem, ali na pogon Patrija i Fornala, Jastšembski je i u njemu slavio sa 30:28.

Upravo je pomenuti dvojac bio najefikasniji na meču, Poljak je brojao do 18, dok je Francuz osvojio 20 poena i odneo titulu MVP-ja meča.

Jastšembski je nakon tog susreta istim rezultatom savladao jednog od glavnih rivala u domaćem prvenstvu Projekt iz Varšave i tako pokazao u koliko se dobroj formi nalazi.

Kako je slavio sa 3:0 u prvom meču, danas će mu biti dovoljno da osvoji dva seta kako bi se plasirao u svoje drugo uzastopno finale Lige šampiona.

Sa druge strane, kada im je protiv Las Palmasa u četvrtfinalu bio potreban zlatni set kako bi prošli dalje, videlo se da Zirat ne poseduje kvalitet potreban da se nadigrava sa Jastšembskim.

Izostanak Metjua Andersona je bio prevelik udarac za ekipu, što se videlo i po prijemu servisa koji je na prvom meču bio veoma loš, a kako verovatno ni danas neće biti iskusnog Amerikanca, teško da će trostruki uzastopni turski šampion uspeti da ugrozi poljskog rivala.

Verujemo da će gosti silovito otvoriti meč kako bi što pre došli do potrebna dva seta koja bi ih automatski odvela u finale.

NAŠ TIP: prvi set 2 (1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!