CRVENA ZVEZDA IGRA BEZ PRITISKA: Olimpijakos može mnogo toga da izgubi, "ponos Izraela" im diše za vratom!

M.M.

04. 04. 2024. u 07:29

CRVENA zvezda će u pretposlednjem kolu Evrolige ugostiti Olimpijakos.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ИГРА БЕЗ ПРИТИСКА: Олимпијакос може много тога да изгуби, понос Израела им дише за вратом!

Foto ABA liga

Duel ovih ovih rivala gledali smo u devetom kolu i Pirejci su tada slavili rezultatom 88:83.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Alek Piters koji je postigao 28 poena, Ajzea Kenan je dodao 14, dok je Mustafa Fal imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 14 skokova. Kostas Papanikolau je takođe bio dvocifren (11).

U sastavu Janisa Sferopulosa istakao se Nemanja Nedović sa 26 postignutih poena, Miloš Teodosić je utakmicu završio sa 15.

Grčki velikan je u dosadašnjem delu takmičenja upisao 20 pobeda i 12 poraza. Današnjom pobedom bi osigurao plasman u plej-of. Za vratom im diše "ponos Izraela" koji ima jedan trijumf manje, ali i lošiji međusobni skor.

Olimpijakos je prošle nedelje takođe igrao u Beogradu i nakon velikog preokreta savladao je Partizan rezultatom 69:74.

Sa druge strane, srpski predstavnik će igrati za čast. Sezona u Evroligi je za njih odavno završena i sada se igra bez pritiska.

Crveno-beli su obezbedili prvu poziciju u regionalnom šampionatu i to je za njih sada najbitnije. U doigravanju će imati prednost domaćeg terena, a to je od krucijalnog značaja.

Sferopulosovi puleni su prošle nedelje pružili jak otpor Real Madridu, ali na kraju su poraženi rezultatom 101:94.

Šampion Srbije je nastupao bez Miloša Teodosića i Jaga dos Santosa, međutim, treba istaći da smo srpsko-brazilski tandem gledali već protiv Studentskog centra u ABA ligi.

Igrače Zvezde za tri dana očekuje duel sa Splitom, a sledeće nedelje će odigrati meč poslednjeg kola najelitnijeg evropskog takmičenja sa Anadolu Efesom. Njihov današnji protivnik će se u 34. kolu sastati sa Fenerbahčeom u dvorani "Mira i prijateljstva".

Verujemo da će domaći tim prebaciti zadatu granicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS

NAŠ TIP: tim1 +76,5 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)