CRVENA ZVEZDA JE U VELIKOM NALETU: ''Traktoristi'' bi trebali biti lak plen za četu Vladana Milojevića u malom gradskom derbiju

V.M.

03. 04. 2024. u 08:26

FUDBALERI srpskog šampiona dočekaće IMT u okviru 28. kola Superlige Srbije (19.00).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ЈЕ У ВЕЛИКОМ НАЛЕТУ: Трактористи би требали бити лак плен за чету Владана Милојевића у малом градском дербију

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević radi odličan posao od kada je preuzeo Crvenu zvezdu i dešava se sve ono što su navijači očekivali kada su čuli da će ih on predvoditi u drugom delu sezone posle lošeg iskustva sa Barakom Baharom na klupi.

Srpski stručnjak zna kako da izvuče maksimum iz svakog igrača, naštelovao je ekipu koja izgleda odlično i na osam utakmica od starta prolećnog dela takmičenja ''crveno-beli'' su upisali sedam pobeda uz remi sa Partizanom (2:2).

Za vreme tih odličnih rezultata, Zvezda je pobeđivala ekipe poput TSC-a, Čukaričkog i Novog Pazara, tako da joj je pred plej-of ostalo da igra protiv timova iz donjeg dela tabele, pa bi doigravanje trebala dočekati na prvom mestu jer ima četiri boda prednosti u odnosu na Partizan.

Najubedljiviji trijumf domaćini su upisali pred reprezentaivnu pauzu kada su sa 5:0 savaladi Radnički 1923 koji je pre tog meča bio jedina perfektna ekipa prolećnog dela sezone, a i nakon pauze su nastavili da dominiraju rutinskim trijumfom u Ivanjici od 3:0.

''Crveno-beli'' su u velikom naletu i ako ovako nastave, smeši im se rekordna sedma uzastopna titula prvaka Srbije.

Sa druge strane, IMT je nastavio sa promenljivim igrama u drugom delu sezone. Osvojio je sedam bodova u posledinjh pet kola, a ono što je bitno za njih je da se nalaze na 12. mestu, mada imaju samo dva boda više od pretposlednjeg Železničara koji je juče u derbiju začelja savladao Radnik (3:1) i sigurno je da ''traktoriste'' očekuje grčevita borba za opstanak u plej-autu.

Gosti su se upravo sa Železničarom sastali u prošlom kolu, viđena je dosta tvrda utakmica sve do samog kraja kada su u završnih deset minuta postignuta dva gola. Prvo je Đorđević doneo prednost ''pančevačkoj dizelki'', ali IMT je do vrednog boda došao preko Lutovca koji je postavio konačnih 1:1 u 88. minutu.

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Dragovića, Mijailovića i suspendovanog Bukarija koji je prikupio pet žutih kartona pa mora presedeti jednu utakmicu, dok gosti neće imati većih problema sa povredama igrača i treneru Nebojši Jandriću bi trebalo da svi najbolji fudbaleri budu na raspolaganju, kao što je to bio slučaj protiv Železničara.

U prvom delu sezone Zvezda je savladala IMT sa 2:1, a danas očekujemo novu rutinski pobedu srpskog šampiona koji je vezao tri trijumfa u domaćem prvenstvu bez primljenog gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene