GLAVNA ZVEZDA FINIKSA MORA DA ZABLISTA: Sansima su potrebni Durentovi poeni kako bi upisali prvu pobedu u seriji

V.M.

26. 04. 2024. u 13:10

JEDAN od igrača za koje smo se večeras odlučili je krilni centar Sansa koji dočekuju Timbervulvse u trećoj utakmici četvrtfinala Zapadne konferencije.

ГЛАВНА ЗВЕЗДА ФИНИКСА МОРА ДА ЗАБЛИСТА: Сансима су потребни Дурентови поени како би уписали прву победу у серији

FOTO: Tanjug/AP

Minesota je odbranila domaći teren, vodi sa 2:0, ali serija se sada seli u Arizonu i Finiks će u naredna dva meča imati priliku da pred svojim navijačima poravna rezultat.

Kako bi to uradio, na nivou će morati da bude jedan od najboljih skorera svih vremena Kevin Durent, koji je glavno napadačko oružje ekipe uz Bukera i Bila.

Nekadašnji student Teksasa je pružio odličnu partiju u prvom meču kada je brojao do 31, ali u drugom meču je podbacio sa samo 18 postignutih poena.

Sada je imao par dana da se odmori i napuni baterije, a uz to dosta bolje ''poznaje'' obruče u ''Futprint centru'' i očekuje se da večeras ponovo ima dobro izdanje.

Ovaj meč je jako bitan za Sanse koji ne bi smeli da dozvole sebi da gube sa 0:3 u seriji, zbog toga bi Durent morao da preuzme odgovornost i digne više šuteva nego inače, što bi trebalo da bude dobitna formula za ''plus''.

NAŠ TIP: Kevin Durent +26,5 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini