TEJTUM SE FOKUSIRAO NA RAZIGRAVANJE SAIGRAČA: Sjajno krilo ne služi šut, ali pronašao je drugi način da utiče na utakmice

V.M.

12. 06. 2024. u 13:28

NAŠ večerašnji izbor je glavni igrač Seltiksa koji večeras gostuju Dalasu u trećoj utakmici finala NBA lige (2.30).

ТЕЈТУМ СЕ ФОКУСИРАО НА РАЗИГРАВАЊЕ САИГРАЧА: Сјајно крило не служи шут, али пронашао је други начин да утиче на утакмице

Foto: Profimedia

Seltiksi su se prošetali do finala plej-ofa, a najzaslužniji za to je Džejson Tejtum. Sjajno krilo je pokazalo tokom doigravanja da je u potpunosti sazreo kao igrač i spreman je da povede Seltikse do titule koju čekaju od 2008. godine.

Šut ga nije služio u uvodne dve utakmice i nije imao zapaženi poenterski učinak, ali odlično razigrava svoje saigrače, što je pogotovo pokazao u drugoj utakmici kada je podelio 11 asistencija.

Tejtum je igrač koji ima najviše loptu u rukama u napadu Seltiksa i često nakon prodora izbacuje odlične paseve spolja otvorenim šuterima Bostona koji umeju da se ''raspucaju'' van linije 7,24 i tako ''sahrane'' protivnika.

Pored toga, bivši student Djuka provodi na terenu ubedljivo najviše od svih igrača i očekujemo da ponovo odigra bar 40 minuta na večerašnjem susretu.

Ovaj susret je jako bitan jer Boston vodi sa 2:0 u seriji, a ukoliko večeras slavi, napraviće enorman korak ka rekordnoj 18. tituli.

Zbog toga što ne šutira dobro i zbog samog stila njegove igre u finalu, odlučili smo da Tejtuma predložimo plus asistencije jer smatramo da je granica više nego pristojna.

NAŠ TIP: Džejson Tejtum +5,5 asistencija (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama