FRANCUZI SU MOĆNI U REKETU: NBA as predvodi Kanađane!

M.M.

19. 07. 2024. u 14:10

KOŠARKAŠI Francuske i Kanade će se sastati u okviru priprema za predstojeće Olimpijske igre.

ФРАНЦУЗИ СУ МОЋНИ У РЕКЕТУ: НБА ас предводи Канађане!

FOTO: FIBA.Basketball

"Trikolori" su poslednje dve prijateljske utakmice izgubili, najpre su poraženi od Nemačke, a zatim i od selekcije Srbije.

Izabranici Vensana Kolea nisu imali rešenja za Pešićeve pulene, Nikola Jokić je odigrao na svom nivou i to je bilo dovoljno da se sruše Lesor i družina.

Francuzi su izueztno jaki u reketu i malo je reprezentacija koje se mogu nositi sa njima u tom segmentu.

Sa druge strane, Kanađani veći kvalitet imaju na spoljnim pozicijama, predvodnik ove ekipe je Šej Gkldžis-Aleksander, a veliku podršku će imati u Džamalu Mareju.

Verujemo da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -163,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini i dalje privlači ogromnu pažnju širom planete, a najnovije vesti vezane za taj sukob, koji Rusija naziva "specijalna vojna operacija", dolaze iz sfere sporta. Naime, postalo je poznato ko tačno od ruskih sportista može na Olimpijske igre "Pariz 2024", a taj spisak je prilično kratak - jer su o njemu odlučivali ne samo sportski, već i politički parametri.

18. 07. 2024. u 18:59

Komentari (0)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev