KAPITEN SRBIJE I DALJE TRAŽI FORMU: Deluje da mu povreda koja ga je sputavala na Olimpijadi i dalje ne da mira

V.M.

05. 10. 2024. u 12:35

DRUGO kolo italijanskog odbojkaškog prvenstva otvoriće Monca i Pjaćenca koji se od 20 časova sastaju u "Monca areni".

КАПИТЕН СРБИЈЕ И ДАЉЕ ТРАЖИ ФОРМУ: Делује да му повреда која га је спутавала на Олимпијади и даље не да мира

Foto: Profimedia

Monca je prošle sezone imala jednu od najuspešnijih sezona u svojoj istoriji, dogurala je do finala u Superligi, Kupu Italije i Čelendž kupu, ali nije uspela da osvoji nijedno takmičenje.

Ipak, to ne umanja sjajnu kampanju koju je imala i očekivano je preko leta ostala bez nekoliko bitnih igrača koji su pojačali dosta poznatije klubove širom sveta.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Tu se pre svega misli na Rana Takahašija koji se vratio u domovinu, a takođe su klub napustili Stiven Mar i Đanluka Galasi koji su pojačali upravo Pjaćencu koja joj danas dolazi na noge i sigurno će biti pozdravljeni od strane navijača.

Da ih zamene dovedeni su dosta iskusni odbojkaši poput Huantorene i Zajceva koji jesu na zalasku svojih karijera, ali njihovo iskustvo se ne može meriti i značiće dosta ekipi, pogotovo u Ligi šampiona u kojoj Monca takođe učestvuje.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U prvom kolu domaćini su imali neugodno gostovanje novajliji Grotacolini i slavili su u pet setova, a najefikasniji bio je Švarc sa 30 osvojenih poena.

Sa druge strane, Pjaćenca je imala razočaravajuću sezonu i nije osvojila nijedan trofej prošle godine, a posebno je slabo igrala u prvenstvu gde je ispala u prvom kolu plej-ofa, dok je u Ligi šampiona poražena u četvrtfinalu od Jastšembskog.

Promene su bile preko potrebne i veliki broj njih je napravljen preko leta i u potpunosti je promenjena primačka linija koju sada čine pomenuti Mar, Mandiraći i kapiten naše reprezentacija Uroš Kovačević.

Galasi uz Simona čini blokerski duo, dok su na mestu tehničara i korektora dobro poznata imena, Brizar i Romano.

Sa klupe ih predvodi Andrea Anastazi kojem je ponovo ukazano poverenje i očekuju su znatno bolji rezultati od onih iz prošle sezone.

U prvom kolu Pjaćenca je imala dosta težak zadatak, ugostila je Modenu i u neizvesnom meču je slavila sa 3:1 (25:18. 21:25, 25:23, 25:23). Naš Uroš Kovačević se nije proslavio sa samo pet osvojenih poena i biće mu potrebno vremena da se u potpunosti oporavi od povrede koja ga je mučila za vreme Lige nacija i Olimpijskih igara.

Ekipe se još uigravaju i ne vidimo kako neko može ovde slaviti u tri seta, tako da predlažemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?