SAMO DANAS – ADMIRALBET VAS NAGRAĐUJE SA 50% FREEBET-A

A.B.

24. 11. 2022. u 11:00

DOPUNITE vaš AdmiralBet onlajn nalog danas, pokupite čak 50% freebet-a i pružite sjajnu podršku našim Orlovima na večerašnjem prvom meču protiv Brazila

САМО ДАНАС – АДМИРАЛБЕТ ВАС НАГРАЂУЈЕ СА 50% ФРЕЕБЕТ-А

Foto: Profimedia

Srbija je spremna da oduševi u Kataru i svi sa velikim nestrpljenjem čekaju večerašnji prvi meč protiv Brazila!

Naši "Orlovi" obećavaju da će prikazati atraktivnu i napadačku igru, protiv favorizovanih "Karioka". Uzbuđenje je zaista na visokom nivou i zato vas AdmiralBet, specijalno danas, umesto sa standardnih 30% na koje ste već navikli tokom SP-a, nagrađuje sa čak 50% freebet-a za sportsko klađenje.

<

Dakle, danas u toku dana, na vaš prvi onlajn depozit od minimalno 1000 dinara u AdmiralBet-u, dobićete 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI.

I to nije sve, jer vaše tikete možete da pojačate sa freebet-om i ostalim danima u AdmiralBet-u. Pa tako, za vreme trajanja SP-a u Kataru, svaki vaš prvi dnevni depozit u AdmiralBet-u vredi mnogo više, uz određene promo kodove!

Na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022, osim onim danima kada igra Srbija – tada vas nagrađuje sa čak 50% freebet-a, uz promo kod ORLOVI, baš kao što je to danas slučaj kada igraju svoj prvi meč protiv Brazila.

Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE. 

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Iskorisitite ovu sjajnu priliku danas i tako dodatno podržite naše "Orlove" da večeras sa lakoćom savladaju svog prvog rivala!

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

UNICREDIT PODRŠKA MALIM PREDUZETNICIMA: Biznis klijentima UniCredit Banke Srbija omogućen Tap on Phone - terminal na mobilnom telefonu