MILOŠ RAJIČIĆ: Partizanu “teške ruke”

TIP redakcija

25. 03. 2023. u 12:00 >> 09:44

ČITALAC iz Novog Sada tipuje mečeve 23. kola ABA lige

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Партизану “тешке руке”

FOTO: M. Vukadinović

PETAK:

18.00 ZADAR - IGOKEA   2 (2,80)

Igokea je zabeležila zlata vrednu pobedu u Skoplju i sada se menja situacija u njenu korist. Očekujem pobedu gostiju  na vrućem terenu u Zadru, koji je u blagom padu forme nakon poraza u derbiju sa Splitom u nacionalnom prvenstvu.

SUBOTA:

19.00 BORAC - MZT   1 (1,55)

Derbi začelja koji može da odluči putnika u drugu ligu ukoliko se obistini moja prognoza da će Čačani pobediti sa košem razlike. Sumnjam da će Borac sada propustiti priliku za pobedu.  

21.00 STUDENTSKI - BUDUĆNOST 2 (1,25)

Podgorički dvoboj nema alternativu – ništa sem pobede favrorizovane čete Vlade Jovanovića ne dolazi u obzir. Studentski se odlično pokazao ove sezone i čestitke na tome. 

NEDELjA:

12.00 MEGA - SPLIT   X (15,00)

Oba tima su ostvarili trijumfe u proteklom kolu, u međuvremenu ekpa iz Splita je odnela pobedu u Zadru i u derbiju nacionalnog prvenstva i osokoljena dolazi u Beograd. Meni ovde miriše na produžetke. 

17.00 MORNAR - C. ZVEZDA   2 (1,10)

Bar je posle Podgorice, Nikšića i Cetinja izrastao u pravi košarkaški centar Crne Gore koji sa velikom emocijom predvode braća Pavićević. Monar je u kratkom roku promenio polovinu igračkog kadra, pa trener Pavićević, kako je naveo, nije čestito ni imena zapamtio novopridošlih košarkaša. Tipujem rutinsku pobedu crveno-belih sa devetnaest poena razlike.

19.00 PARTIZAN - CED. OLIMPIJA   1 (1,15), tr: 79:77

Teška utakmica za Partizan zbog nagomilanog umora i tradicije neizvesnih mečeva sa Olimpijom. Velika je potrošnja u Evroligi, ali je za crno-bele jako bitno da dobiju ovaj meč. 

PONEDELjAK:

18.00 CIBONA - FMP    2

FMP je po tradiciji pobeđivao u Zagrebu i mnogo jače generacije od ovdašnje Cibone. Nenad Stefanović je ponovo na pravom pobedničkom kursu i očekujem da slavi u Draženovom domu. Cibona je u problemima zgusnutog rasporeda i nerazumevanja HKS -a za Jadransku ligu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimiljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024