BEOGRADSKI NAPREDNJACI DONELI ODLUKU: Šapić predložen za kandidata za gradonačelnika

Novosti online

13. 06. 2022. u 17:23

GRADSKI odbor Beograd Srpske napredne stranke na danas održanoj sednici doneo je jednoglasno odluku da za gradonačelnika Beograda predloži prvog na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve", Aleksandra Šapića.

БЕОГРАДСКИ НАПРЕДЊАЦИ ДОНЕЛИ ОДЛУКУ: Шапић предложен за кандидата за градоначелника

Foto Tanjug

- Lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" nastaviće da vodi odgovornu i domaćinsku politiku u Beogradu, a sve u interesu građana koji su nam na prvom mestu i koji su nam dali svoje poverenje na izborima - piše u saopštenju.

Beogradski naprednjaci ističu da od gradonačelnika očekuju da marljivo i vredno radi na novim i započetim projektima, izgradnji infrastrukture, na rešavanju komunalnih problema, da građanima obezbedi još bolje uslove života, i da sledi politiku koju vodi predsednik Aleksandar Vučić, a to je politika mira, stabilnosti, razvoja i prosperiteta.

U četvrtak se održava sednica Predsedništva SNS-a, na kojoj će, između ostalog, biti reči i o tome ko će biti predložen ispred SNS-a za gradonačelnika Beograda.

Novi saziv Skupštine grada Beograda konstituisan je u subotu, a po konstituisanju gradskog parlamenta počinje da teče rok od 30 dana za izbor gradonačelnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri