ZLOUPOTREBA AIDE: I “reformisano” rukovodstvo RTGCG afirmiše laž

Veliša Kadić

03. 01. 2022. u 09:53

TV program u Crnoj Gori izgleda kao da nije bilo izbora 30. avgusta 2020. i buđenja naroda kroz veličanstveni litijski pokret

ЗЛОУПОТРЕБА АИДЕ: И “реформисано” руководство РТГЦГ афирмише лаж

Novosti

PUKLA je sedma umetnost u Crnoj Gori. Pukla onog trena kada je Javni servis emitovao propagandni film "Quo vadis, Aida". Pukla jer je zloupotrebljena u ideološke i političke igre onih koji, od "Dejtona" naovamo, na sve načine pokušavaju da uruše RS, njene temelje i srpski narod u celini. U tom antisrpskom ritmu svojih prethodnika palo je i novo "reformisano" rukovodstvo RTCG, uz, što je najgore, aminovanje nove vlasti. Kao da nije bilo izbora 30. avgusta 2020. i buđenja naroda kroz veličanstveni litijski pokret.

I zato ne treba da čudi jer se u takav ambijent lako uklopila "Aida" rediteljke Jasmile Žbanić, dok će "Dara iz Jasenovca" Predraga Antonijevića sačekati neko drugo vreme. Po starom Milovom receptu i ova vlast pokušava da izbriše srpska stradanja, a da afirmiše laž. Zbog toga je i stradao ugledni pravnik, bivši ministar u vladi Zdravka Krivokapića, Vladimir Leposavić, jer je izrekao istinu - da tamo nije bilo genocida! Platio je to mesto zbog dodvoravanja vrha režima u Podgorici moćnicima sa Zapada koji na sve načine pokušavaju da dokažu "da su Srbi genocidni narod". Oni koji od ovakvih filmskih "ostvarenja" prave genocid trebalo je da zakucaju na vrata Aušvica, Dahaua, Jasenovca i uvere se - šta je genocid.

Sramota Montenegra "krunisana" je glasanjem poslanika i usvajanjem Deklaracije o Srebrenici koja je podržana čak i od dela parlamentarne većine (mimo koalicije "Za budućnost Crne Gore" koju predvodi DF)! Trojica poslanika iz redova Bošnjačke stranke su im pred novogodišnje praznike "zahvalili" tako što nisu glasali da 13. novembar, dan rođenja Petra Drugog Petrovića Njegoša, postane državni praznik kulture. Za njih je vladika Rade, kako su ga pokušali ocrniti njihovi ideolozi, genocidni pesnik, a "Gorski vijenac" genocidno delo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!