FELER

Srđan Mišljenović

20. 08. 2022. u 12:00

VISOKI predstavnik u BiH Kristijan Šmit, kojeg ne priznaje Republika Srpska, zaurlao je "Smeće, potuno smeće" pred kamerama, a na pitanje novinara o izmenama izbornog zakona u BiH i odnosima političara u Federaciji BiH.

ФЕЛЕР

Novosti

Njegovo pravo lice je izašlo na videlo. Izgleda da su jedino "šokirani" bošnjački političari i nemački, kojima, eto, jednostavno nije jasno zašto je dosad ledeni Šmit poludeo. Naravno da se bošnjački političari prave mrtvi na ovaj izliv besa, jer je upućen upravo njima, a i donekle hrvatskim, jer već četiri godine nisu formirali vlast u Federaciji BiH.

Hrvati manje-više nemaju šta da brinu, jer se zna ko su favoriti Nemaca u BiH. Ipak, Šmitovo ludovanje pred kamerama je dokaz kakve političare šalje Evropa u BiH da ovde vedre i oblače. Dok Republika Srpska uporno ističe da je Šmit turista koji nema podršku svetskih sila, zbog čega trpi konstantne kritike, ovaj Nemac je sada javno dokazao da je upravo "čovek s koferom". Njegovo urlanje pred kamerama je ponašanje turiste koji je kupuo kartu za Međugorje da vidi Gospu, a umesto toga je završio pred ćevabdžinicom u Travniku.

Zanimljivo je da je Šmitu odjednom dozlogrdilo da trpi uvrede i istih mu je, kako kaže, preko glave, pa mora da bude glasan. Šta da na ovo kaže Republika Srpska? Koliko to uvreda trpi Srpska od strane Šmita i njegovih prethodnika već decenijama, jer pokušavaju da po srajevskom receptu razore RS. A za to vreme Sarajevu i bošnjačkim političarima je sve dopušteno. Šmit je, ponašajući se kao uvređena mlada, pokazao da i nemački materijal ima feler i da nije sve što je "mejd in" Nemačka kvalitetno. On boravi u BiH godinu dana. Očigledno je kuvanje u bosanskom loncu završeno. I Šmit je prokuvao!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!