UGLJANIN PROVOCIRA SRBIJU U PRIŠTINI: Poslanici "Ujedinjene doline" priznaju tzv.Kosovo

Tanjug

08. 07. 2021. u 19:09

PREDSEDNIK Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejman Ugljanin rekao je danas prilikom susreta sa premijerom privremenih insitucija u Prištini Alljbinom Kurtijem da poslanici koalicije „Ujedinjena dolina - SDA Sandžak" priznaju "nezavisnost" i takozvanu "državu Kosovo".

УГЉАНИН ПРОВОЦИРА СРБИЈУ У ПРИШТИНИ: Посланици Уједињене долине признају тзв.Косово

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kurti je u Prištini zajedno sa Ugljaninom primio poslanike Skupštine Srbije iz koalicije "Ujedinjena dolina - SDA Sandžak" - Šaipa Kamberija, Enisa Imamovića, Nadiju Bećiri, Mirsada Hodžića, Agjenda Bajramija i Selmu Kučević.

Kako je preneo Kosovo onlajn, Ugljanin je Kurtiju zahvalio i na usvajanju rezolucije o Srebrenici.

Ugljanin je rekao Kurtiju da su Bošnjaci veoma zahvalni što se kosovska skupština "priklonila zakonu" i osudila, kako tvrdi, "najveći zločin u Evropi od Drugog svetskog rata".

Ugljanin je rekao i da oni podržavaju Kurtija i kosovsku vladu u njihovoj "posvećenosti zaštiti prava Albanaca u Srbiji", kao i "uspostavljanju reciprociteta prava nacionalnih manjina" na takozvanom Kosovu i u Srbiji, preneo je Kosovo onlajn.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (7)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor