TAČNO ZA SAT VREMENA! Predsednik Vučić se obraća građanima nakon saznanja da je na njega planiran atentat

Novosti onlajn

22. 01. 2022. u 20:00

TAČNO za sat vremena predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima prvi put nakon saznanja da je na njega planiran atentat.

ТАЧНО ЗА САТ ВРЕМЕНА! Председник Вучић се обраћа грађанима након сазнања да је на њега планиран атентат

Foto: D. Milovanović

Predsednik Vučić govoriće za TV Pink, a obratiće se javnosti sa ekskluzivne lokacije.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, podsetimo, saopštio je sinoć da je MUP zvanično obavešeten o postojanju kriminalne grupe koja za cilj ima atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom februara.

Obavešteni smo o postojanju kriminalne grupe koja sprema atentat na Aleksandra Vučića. Na čelu ove kriminalne organizacije je Radoje Zvicer, jedan od vođa kavačkog klana - rekao je Vulin.

Sinoć se na Instagramu oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio da predaja nije opcija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)