ŠEŠELJ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA: Žirinovski je bio veliki ruski patriota, prijatelj Srpske radikalne stranke i celog srpskog naroda

Novosti online

06. 04. 2022. u 16:48

PREDSEDNIK SRS dr Vojislav Šešelj uputio je Državnoj dumi Ruske Federacije i Poslaničkoj frakciji Liberalno-demokratske partije Rusije telegram saučešća povodom smrti Vladimira Volfoviča Žirinovskog.

ШЕШЕЉ УПУТИО ТЕЛЕГРАМ САУЧЕШЋА: Жириновски је био велики руски патриота, пријатељ Српске радикалне странке и целог српског народа

Foto: EPA/Miloš Vukadinović

- Sa dubokim žaljenjem sam primio vest da je u Moskvi umro moj dugogodišnji prijatelj Vladimir Volfovič Žirinovski, predsednik Liberalno-demokratske partije Rusije i dugogodišnji deputat ruske Dume. Žirinovski je bio veliki ruski patriota, prijatelj Srpske radikalne stranke i celog srpskog naroda.

Više puta je bio u Srbiji i uvek veoma srdačno dočekivan. Bio je i dragi gost Srpske radikalne stranke, a opština Zemun ga je na moj predlog 1998. godine proglasila Počasnim građaninom.

Vladimir Žirinovski je uvek istupao protiv svih srpskih neprijatelja, a u Beograd je stigao i u vreme najtežih napada na srpski narod.

Smrt Vladimira Žirinovskog veliki je gubitak, a ostaće zapamćeno da je i iz bolesničke sobe uputio reči podrške hrabroj ruskoj vojsci koja učestvuje u specijalnoj vojnoj akciji u Ukrajini.

Liberalno-demokratskoj partiji, Ruskoj dumi i celom bratskom ruskom narodu u ime Srpske radikalne stranke upućujem izraze iskrenog saučešća - poručio je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!