POSLANIK IZ PRIŠTINE O NAPADU NA POLICIJU NA SEVERU KOSOVA: "Iste metode kojima se služio Pokret Samoopredeljenje dok je bio u opoziciji"

Novosti onlajn

28. 04. 2022. u 18:43

POSLANIK Demokratske partije Kosova Rašit Ćaljaj rekao je da je kosovska policija na severu zemlje napadnuta istim metodama koje je koristio Pokret Samoopredeljenje dok je bio u opoziciji, prenosi portal Balkani.

ПОСЛАНИК ИЗ ПРИШТИНЕ О НАПАДУ НА ПОЛИЦИЈУ НА СЕВЕРУ КОСОВА: Исте методе којима се служио Покрет Самоопредељење док је био у опозицији

Foto: Printscreen/Jutjub/Fakte Plus

- Policijski službenici napadnuti su na delu teritorije različitim sredstvima, odnosno vatrenim oružjem. Ali se napadaju i ježevima, a isti su korišćeni usred Prištine protiv tadašnjeg premijera - rekao je Ćaljaj, aludirajući na proteste Pokreta Samoopredeljenje od pre nekoliko godina.

Kako je rekao, tada su organizovani nasilni protesti i pokušaji da se upadne u kancelarije Vlade, kao i da su u raznim procesima korišćeni molotovljevi kokteli.

- Povređeni su policajci, povređeni su aktivisti, povređeni građani koji su slučajno upucani i gde smo mi danas  - rekao je Ćaljaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)