SRĐA TRIFKOVIĆ O EU: Da li iko normalan želi da mu Ursula fon der Lajen, Violeta Kramon i Analena Berbok diktiraju politiku?

Novosti online

24. 06. 2022. u 20:55 >> 00:45

SRBIJA i BiH nikada neće ući u Evropsku uniju, ponovio je za jutarnji program Hepi TV istoričar i publicista Srđa Trifković.

СРЂА ТРИФКОВИЋ О ЕУ: Да ли ико нормалан жели да му Урсула фон дер Лајен, Виолета Крамон и Аналена Бербок диктирају политику?

Foto: EPA/Printskrin/Ilustracija

Srđa Trifković ističe da je vreme da se ljudi osveste i da shvate da nema ništa od ulaska Srbije i BiH u EU.

- Evropska unija će doći u akutnu krizu već koliko iduće zime. Da li iko normalan želi da mu Ursula fon der Lajen, Violeta Kramon i Analena Berbok diktiraju energetsku, bezbednosnu i politiku odnosa prema Rusiji u trenucima kada fanatično i samoubilački likvidiraju atomske centrale, istovremeno na mala vrata dopuštaju mogućnost obnove uglja, a solarni paneli i vetrenjače im ne pružaju ni 15 posto potreba - rekao je istoričar.

Profesor je objasnio da Brisel zahteva potpunu pokornost, a ne nudi ništa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (9)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković