SPUSTITE SVOJU BAHATOST I AROGANCIJU: Pogledajte najjače poruke predsednika Vučića Prištini i Zapadu (VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2022. u 22:40

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras javnosti zbog novih ucena međunarodne zajednice po pitanju Kosova i Metohije, kao i odluke lažne države da ukine srpska dokumenta i tablice na teritoriji južne pokrajine.

СПУСТИТЕ СВОЈУ БАХАТОСТ И АРОГАНЦИЈУ: Погледајте најјаче поруке председника Вучића Приштини и Западу (ВИДЕО)

foto: Tanjug/MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Na zvaničnom Instagram profilu predsednika Srbije objavljen je video materijal sa ključnim delovima današnjeg predsednikovog obraćanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

- Mi smo uvek spremni za dijalog, dok neki drugi nisu nikada bili spremni za suštinski dijalog, a imali su podršku najmoćnijih zapadnih sila. Nemojte da nam pričate o pravdi, jasno je da nema ni prava ni pravde - deo je današnjeg obraćanja predsednika Vučića, koji možete pročitati u celosti klikom na link.

Predsednik je večeras poručio da je jasno da nema ni dijaloga ni razgovora, i da će se Srbija uvek truditi da očuva mir, ali je očigledno da neki drugi to ne žele.

- Ja ih molim da svoju bahatost i aroganciju malo samo spuste. Da poštuju prava onih koje su već ubijali. Ja ne mislim da mi imamo bilo kakvo drugo oružje sem istine. Mi ćemo da ih molimo, i ja verujem da će biti neko pametan da usliši naše molbe. A da dopustimo nove oluje i novi bljesak, pa taj film nećete gledati - čuju se reči predsednika na snimku.

On je danas poručio da smo spremni da razgovaramo o kompromisima, a ne o primoravanju Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili