"ZAPAD HUŠKA PRIŠTINU DA IZAZOVE KRVOPROLIĆE!" Šešelj upozorava na paklene planove protiv Srba - Kurti nije normalan čovek

Novosti online

05. 07. 2022. u 10:22

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je za jutarnji program TV Pink da zapadne sile huškaju albansko rukovodstvo na Kosovu i Metohiji da izazove krvoproliće.

ЗАПАД ХУШКА ПРИШТИНУ ДА ИЗАЗОВЕ КРВОПРОЛИЋЕ! Шешељ упозорава на паклене планове против Срба - Курти није нормалан човек

Foto: Printskrin TV Pink

Šešelj kaže da je cilj toga da srpski organi reda reaguju, jer Srbija ne može da mirno posmatra kako joj ubijaju narod. 

- Srbiju će to suočiti sa novim problemima. Ubeđen sam da neće bombardovati Srbiju, jer onda bi Velika Britanija rizikovala da potone u more. Sa Rusijom više nema šale. Moramo da pokazujemo da smo istinski prijatelji Rusije i da Rusija vidi da, ako ponovo stradamo, stradamo zbog nje i ona može da nas uzme u zaštitu, može da zapreti... "Ili se okanite Srba, ili ode London!" Zašto da ne ode London? Kako su otišli Hirošima i Nagasaki? Ako nemate dovoljnu silu da to sprečite, onda se okanite ćoravog posla! Sad je Rusija sila bez premca. Mislite li da bi Amerikanci reagovali da jedan Sarmat raspali po Londonu i da London potone? Neće reagovati - rekao je lider radikala.

Sa velikom silom se ne može igrati na ovaj način, kazao je Šešelj govoreći o antiruskoj politici zvaničnog Londona.

Lider SRS smatra da Aljbin Kurti nije normalan čovek i da samozvanom premijeru lažne države nije bitno koliko će Albanaca žrtvovati da ostvari svoje ciljeve.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je ranije da Albanci planiraju opšti napad na sever Kosova i Metohije najkasnije do 1. oktobra.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (2)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina