BOLESNA kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne jenjava, štaviše, uzima maha, o čemu svedoči skadalozni tekst i naslovna strana hrvatskog lista "Ekspres". Naime, na naslovnoj strani ovog lista nalazi se foto-montaža na kojoj su predsednika Vučića prikazali ogrnutog u hrvatsku zastavu, kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav, i sa klovnovskim nosem.

Rale

29.07.2022. 13:31

Ne znam ko je sa kim opterećen! Pa eto i taj članak je potvrda, sve sa slikama, ko je čija opsesija! Hrvati su uvek mrzeli Srbe, a sad još više se njihova mržnja razbuktava zato što Vučić ne dozvoljava da se zaboravi jasenovačko stratište.

Dara

29.07.2022. 13:38

U Jasenovcu se desio genocid nad srbskim narodom i to ne sme da se zaboravi! Vučić je jedini predsednik Srbije koji je zvanično najavio odlazak u Jasenovac i to mu nije dozvoljeno! Zašto gospodo iz Hrvatske, čega se to bojite?

Irena

29.07.2022. 13:42

Boze,oprosti im! Neverovatno je koliko mržnje ima u svim ovim delima . Da li smo toliko nedostižni njihovim malim mozgovima da ne mogu da podnesu činjenicu o našim uspesima ,pa se ponižavaju do iznemoglosti...Tuga...

Jelena

29.07.2022. 13:50

Vučić je prvi predsednik Srbije koji je želeo da obiđe spomenobeležje stradalim Srbima u Jasenovcu i Hrvati mu nisu dozvolili. Da li su se Hrvati nečeg uplašili pa su otpočeli suludu i sramnu kampanju protiv Vučića?

Buba

29.07.2022. 13:59

Koliko su Hrvati nisko pali zbog mržnje prema Srbima i našem predsedniku koji im se ne klanja i ne podilazi govore slike koje su koristili iz porodičnog albuma kao i fotomontaža sa ustaškom zastavom. Sramno i za svaku osudu!

Aleksandra

29.07.2022. 14:04

Kampanja koju protiv Srbije i Vučića vode hrvatski mediji zajedno sa političarima iz Hrvatske je neprimerena i skandalozna. EU bi trebala da reaguje i najoštrije je osudi, jer se ona kosi sa svim pravilima medjunarodnog ponašanja.

Katarina

29.07.2022. 14:20

Ти Хрвати стварно треба већ једном да се окану Вучића. Знамо да им он смета јер је успешан.

Maja

29.07.2022. 14:48

Strašno je koliko mržnje prema svemu srpskom ima u Plenkoviću. Ne mogu da razumem da je u stanju da tako nesto nalozi da se piše. Pljunuo je na sve srpske žrtve od ustaške ruke. Krajnje je vreme da EU odreaguje i zaustavi ovo hrvatsko ludilo.

Ljubica

29.07.2022. 15:49

Predsednik Vučić pati od kompleksa niže vrednosti u poredjenju sa Hrvatskkm, e pa veću glupost nisam davno pročitala, a svaki dan izlazi gomila gluposti. U poredjenju sa kim ? Možda sa Milanovićem i Plenkovicem, koji se javno prepucavaju i svadjaju ko babe na pijaci.Da ne pričamo o tome da svaki normalan čovek teško da može biti ponosan na to čime se Hrvati diče, svojim pokoljima i zločinima najgore vrste.Proterivanjima i spaljivanjem ljudi,otimanjem materijalnog i duhovnog nasledja Srba, a sad su počeli otimati i rusima. Predsednik Vučić ima daleko više ugleda u svetu, nego cela njihova politička elita, ako se ti moralni patuljci iz Hrvatske uopšte tako mogu nazvati. Preslikali ste svoj vlastiti karakter na Vučića, njegovu sliku u svetu to neće izmeniti, ali će pokazati ko u vašoj zemlji vuče konce i kakvo smeće se u vašim redovima nalazi.

Una

29.07.2022. 16:18

Sramno i necivilizacijsko ponašanje hrvatskih novinara, koji se ponašaju i iznose svoje stavove na nivou neobrazovanih pojedinaca sa ulice, pokazuje svu intelektualnu bedu hrvatskog društva.

Daca

29.07.2022. 16:22

Nemoć Hrvatske vlade da objasni svoj postupak, zabrane dolaska predsednika Vučića u Jasenovac, sada pokušavaju da karikiranjem zabašure novinari "Ekspresa", ali je njihov članak "dno dna", tj. uvreda za svakog njihovog čitaoca.

Vukoje

29.07.2022. 16:32

Karikiranje ličnosti predsednika Vučića pokazuje, nemoć hrvatske vlasti da dokaže tvrdnju da bi došlo do nereda njegovim dolaskom u Jasenovac, zbog pokušaja hrvatske vlade da se umanje i zaborave zlodela koja su tamo činjena.

kole

29.07.2022. 20:14

Ovakvim ispadima, ustaše pokazuju svoje pravo lice i to da jesu genocidan narod koji mrzi Srbiju i koji ne može da podnese to da ih je prestigla ekonomski i u svakom drugom pogledu naša zemlja odavno.

Jasna

29.07.2022. 22:22

Hrvatski mediji po nalogu njihovog rukovodstva više izveštavaju o našoj državi i predsedniko no o svojim. Verovatno im se ne dešava ništa bitno i izveštavjući o Srbiji i o Vučiću tj svakodnevnim napadima pokušavaju da prikriju svoju propast.