BOLESNA KAMPANJA U HRVATSKOJ PROTIV VUČIĆA SE NASTAVLJA: Osvanule skandalozne strane u medijima (FOTO)

Novosti onlajn

29. 07. 2022. u 09:53

BOLESNA kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne jenjava, štaviše, uzima maha, o čemu svedoči skadalozni tekst i naslovna strana hrvatskog lista "Ekspres". Naime, na naslovnoj strani ovog lista nalazi se foto-montaža na kojoj su predsednika Vučića prikazali ogrnutog u hrvatsku zastavu, kako drži podignutu desnu ruku, aludirajući na nacistički pozdrav, i sa klovnovskim nosem.

БОЛЕСНА КАМПАЊА У ХРВАТСКОЈ ПРОТИВ ВУЧИЋА СЕ НАСТАВЉА: Освануле скандалозне стране у медијима (ФОТО)

Foto: Printscreen

„Srpski psiho” naslov je „remek-dela” njihove mržnje prema čoveku koji je samo želeo da oda počast nevino stradalim žrtvama u zloglasnom logoru Jasenovac, što je izazvalo morbidnu kampanju hrvatskih medija protiv njega.

Foto: Printscreen

„Sveobuhvatna politička analiza večnog voždovog kompleksa Hrvatskom”, „Zavist, srdžba, jal i iracionalni strah psiha iz Srbije”, samo su neke od nepristojnih uvreda kojima je Ekspres oslovio Vučića, a tekst je propraćen nizom sramnih laži o srpskom predsedniku.

Valja podsetiti da su upravo Hrvati dočekivali nacističke tenkove bacajući na njih cveće tokom Drugog svetskog rata, a ne Srbi, koji su se protiv okupatora borili.

Foto: Printscreen

List "Ekspres" objavio je čak i fotografiju Vučića iz detinjstva, sa roditeljima i bratom, a ustaše su otišle toliko daleko da su u tekstu slagale da je predsednik Srbije „izmislio da mu je porodica stradala u Jasenovcu”!?

Bez sumnje, zabolela ih je istina o Jasenovcu koju Vučić ponavlja, koju bi oni da zatru, ona istina o srpskim, jevrejskim i romskim žrtvama nevino stradalim od njihovog noža, pa napadaju predsednika najbolesnijim uvredama i najgnusnijim lažima. To je jedna namera ovog nazovi teksta, a druga je pokušaj da se na sve načine ocrni srpski narod koji živi u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Foto: Printscreen

Svima je dobro jasno da je Vučić jedina brana tome da sačuvamo jasenovačke žrtve od zaborava, kao i da je jedini koji brine o interesima srpskog naroda koji živi u regionu, pa zato ne biraju sredstva kojima udaraju na njega.

Foto: Printscreen

Ipak, u tome neće uspeti, što je i sam Vučić potvrdio rekavši da „nema problem sa hapšenjem”, ali da ga neće ućutkati. Na kraju, jasno je da će Plenkovićevim ustašama predsednik Vučić biti kriv za sve dok god vodi dobru politiku kojom svoj narod i zemlju vodi u svetlu i bolju budućnost.

(Iformer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (125)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije