VUČIĆ ODGOVORIO NA AGRESIVNE NAMERE PRIŠTINE: Ostaje da vidimo koliko će se ovi strani gospodari zadržati

Novosti online

09. 09. 2022. u 12:22

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se međunarodni poredak ne zasniva na pravu, već na nečijoj želji da neko gospodari nad nečim i nad nekim, aludirajući na izjavu prištinskog "ministra unutrašnjih poslova" Dželjalja Svečlje.

ВУЧИЋ ОДГОВОРИО НА АГРЕСИВНЕ НАМЕРЕ ПРИШТИНЕ: Остаје да видимо колико ће се ови страни господари задржати

D.Milovanović

- Mislio sam da će on reći nešto o međunarodnom pravu, a on priča o gospodarenju. Stranih gospodara je bilo nad našim narodom. Malo ih se zadržalo, a koliko će se ovi zadržati, ostaćemo da vidimo. Mi se nećemo pozivati na gospodarenje, nisu oni neki gospodari, pozivaćemo se na međunarodno pravo i zaštitićemo naš narod - kazao je Vučić.

On ističe da Srbija moli da se poštuju javno pravne norme međunarodnog prava. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (10)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!