VUČIĆ O UPADU RUMUNSKE POLICIJE U KANCELARIJU NIS: Samo nam je još to falilo, ali to nema veze sa srpskom državom

Novosti online

03. 10. 2022. u 18:48

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je kazao da upad rumunske policije u kancelariju NIS u Temišvaru nema veze sa ratom za energente, već sa politiko-špijunskim ratom.

ВУЧИЋ О УПАДУ РУМУНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У КАНЦЕЛАРИЈУ НИС: Само нам је још то фалило, али то нема везе са српском државом

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Da bi se dodatno mogli disciplinovani oni za koje neki smatraju da su neposlušni. Pri tome, uopšte ne isključujem mogućnost realne krivice NIS-a, ali ne znam šta je slučaj, niti sam se time bavio. Važno je da istaknem da tu nema srpskih državljana, to sa nama nema veze. Uglavnom su Rusi u pitanju, ali tražićemo dodatne informacije od rumunske policije. Oni optužuju jednu ćerku kompaniju NIS da je odavala podatke ili ne znam šta. U svakom slučaju, samo nam je još to falilo, kao da svakog dana uzmemo kamen i Boga gađamo. Ajde sada objasnite da to nema veze sa srpskom državom, kada će u svim svetskim vestima da se objavi kao kompanija iz Beograda - rekao je on, i kratko dodao:

- A mnogo nas dobro čuvaju prijatelji iz NIS-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (67)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!