KURTIJEVO LUDILO NE STAJE: Hitna pomoć upućena ka mostu u Mitrovici i naselju Tri solitera (FOTO)

Novosti online

06. 12. 2022. u 15:22 >> 15:25

POSLE iznenadnog desanta takozvane kosovske policije i predstavnika Centralne izborne komisije na zgradu Opštine u Zubinom Potoku, Aljbin Kurti neslavno je okončao svoj suludi čin čiji cilj je bio da Srbe na severu Kosova i Metohije i fizički natera da izađu na njegove lažne izbore.

КУРТИЈЕВО ЛУДИЛО НЕ СТАЈЕ: Хитна помоћ упућена ка мосту у Митровици и насељу Три солитера (ФОТО)

Foto: Profimedia

Naime, nakon što nisu uspeli da ostvare svoju nameru, jer su onemogućeni od strane grupe okupljenih građana kao i opštinskog obezbeđenja u Zubinom Potoku, predstavnici CIK i KP su se udaljili ka južnoj Mitrovici. 

Policajci su bili u dva blindirana terenska vozila tojota lend kruzer, a i predstavnici CIK-a u dva džipa. Međutim, nedugo posle ove akcije koja je ponovo usijala tenzije u našoj južnoj pokrajini, ka glavnom mostu na Ibru i multietničkom naselju Tri solitera u Kosovskoj Mitrovici upućena su sanitetska vozila.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)