SRBIJA MIRNA I SIGURNA DOK IMA SNAŽNU VOJSKU: Ministar Vučević poslao jaku poruku iz junačke Toplice

Novosti online

13. 12. 2022. u 19:56

POTPREDSEDNIK Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem obišao je danas jedinice iz sastava Treće brigade Kopnene vojske u Kuršumliji i tom prilikom poručio da je Srbija mirna i sigurna dok ima snažnu vojsku spremnu da izvrši svaki zadatak koji dobije od vrhovnog komandanta.

СРБИЈА МИРНА И СИГУРНА ДОК ИМА СНАЖНУ ВОЈСКУ: Министар Вучевић послао јаку поруку из јуначке Топлице

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

- U junačkoj Toplici, zajedno sa načelnikom Generalštaba generalom Mojsilovićem i ostalim starešinama Vojske Srbije obilazimo garnizon u Kuršumliji i vršimo uvid u stanje jedinica koje su ovde raspoređene, moral naših vojnika, podoficira i oficira, stanje opreme i naoružanja - rekao je Vučević.

Vučević je istakao da je to bila prilika da se u neposrednom razgovoru razmene mišljenja u vezi sa planovima za naredni period, a u skladu sa naredbama državnog vrha.

- I odavde mogu da pošaljem jasnu poruku da je Vojska Srbije spremna da izvrši svaki zadatak koji dobije od svoje države, od predsednika Republike kao vrhovnog komandanta, čuvajući teritorijalni integritet i suverenitet zemlje - poručio je Vučević.

On je naglasio da je Srbija mirna i sigurna dok ima snažnu vojsku.

Vučević je poručio da je Vojska najveći zaštitnik i čuvar slobode svih građana Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima