HISTERIJA U OPOZICIONIM MEDIJIMA: Panika nakon važnog obraćanja predsednika Vučića

Novosti online

24. 01. 2023. u 12:52

DAN nakon važnog obraćanja predsednika Aleksandra Vučića, u opozicionim i tajkunskim medijima vlada opšta histerija. U panici se dovode razni "stručnjaci" da komentarišu konferenciju prvog čoveka države.

ХИСТЕРИЈА У ОПОЗИЦИОНИМ МЕДИЈИМА: Паника након важног обраћања председника Вучића

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Danas na tajkunskim medijima vlada opšta histerija a razlog jasan - Vučić je još jednom pokazao da je državnik, da ne menja politiku uprkos pritiscima i da mu je Srbija ispred svega. Nažalost, isti oni koje sponzorišu po ceo dan nisu to imali na umu 2008. godine kada su predali KIM - napisao je Dejan Kesar na Tviteru.

- Razmlatili se tajkunski mediji... panika ih hvata što ništa, ali apsolutno ništa nisu postigli svojim lažima. Pokazali su koliko si bedni, a njihove gazde tajkuni da su obični nižerazredni političari koji nikad Ligu šampiona neće igrati. Opet je Vučić

 pokazao zašto je državnik - kaže Zoran Tomić.

- Upinju se razni "stručnjaci" i propali političari na tajkunskim medijima da komentarišu konferenciju državnika! Sve ih je sravnio sa zemljom izjavom da ne odustajemo od puta ka EU, ali ni od vitalnih nacionlnih interesa. Tako se radi za Srbiju! A kvislinzi... neka puknu od muke - naveo je Đorđe Todorović.

- Vučić je juče na konferenciji kao pravi državnik, svima stavio do znanja, a posebno nižerazrednim politikantima iz bivšeg režima da vodi suverenu politiku, da nastavljamo put ka EU i da će se poštovati Ustav, što je dovelo do ludila i opšte histerije u tajkunskim medijima - ističe Miloš Terzić.

- Tajkunski mediji opet u opštoj histeriji i naravno ujedinjeni sa opozicionim glasnogovornicima u napadu na Aleksandra Vučića. Pucaju po šavovima od jeda i muke, jer nemaju odgovor na Vučićeve poteze. Objasnio im je svima jednom zasvagda ko je državnik, a ko su sitni prašinjari u politici - objavila je na Tviteru Jelena Obradović.

- Poludeše od besa od jutros opozicionari i tajkunski mediji. Nikako ni verbalno da pobede Vučića. Kako je sad to Srbija jaka, ostaje na evropskom putu, ne da KiM i poštuje Ustav i zakone, a najviše se poštuju građani kojima se uvek saopšti istina. Podrška predsedniku! - navodi Jelena Žarić Kovačević.

- Velika muka i stres u tajkunskim medijima, jer su sve njihove laži otkrivene. Baljezgaju deset godina kako Vučić nešto izdaje, godinu dana kako uvodi navodno sankcije, sve ono što je radio bivši režim i što bi danas u treptaju oka uradili - kaže Milica Nikolić.

- Kakvo ludilo na tajkunskim medijima nakon obraćanja Vučića. Objasnio je sve - ostajemo na evropskom putu, šta nije prihvatljivo za nas i da će uvek stajati uz srpski narod i Srbiju! Zato je on državnik, a ovi koju histerišu su jadni. Za šta ćete sada da ga napadate, bednici?! - istakla je Ivana Nikolić.

- U opštoj histeriji na tajkunskim medijima povod obraćanja našeg predsednika, Vučić je OBJASNIO zašto je s razlogom PRVI, nepokolobljiv i nenadmašiv u vođenju spoljne i unutrašnje politike. Pokazao je još jednom državničku mudrost i da mu je Srbija na prvom mestu - saopštila je Danijela Vujičić.

- Šta bi, miševi? Histerija u redovima opozicije i njihovih besnih novinarčića?

Opet vam je Vučić objasnio razliku između njega-državnika i vas-prašinara!
Polako, možda vremenom nešto i naučite, mada ja iskreno u to sumnjam!
Ne odustajemo od EU puta, a poštujemo i poštovaćemo Ustav Srbije - kaže Sandra Božić.

- Jedni se nadali da čuju nešto o priznanju, stolici u UN, pa da viknu "izdaja!" Drugi sanjali povod za još laži na temu "gura nas u izolaciju!" Skupa ozareni prilikom za napad na Vučića, makar to značilo i najgore za Srbiju. I ostali, skupa - kratkih rukava.

Prosto: niste ista liga - navodi Vladimir Orlić.

Svo ludilo koje vlada na tajkunskim medijima posledica je toga što nikako ni verbalno ne mogu da pobede Vučića. A predsednik je svima još jednom pokazao ko je pravi državnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)