KOMLENSKI PORUČIO OLENIKU: Prekinite da vršite pritisak na sudove kako bi štitili zlikovce koji su ubijali žene i decu na Petrovačkoj cesti

Novosti online

05. 02. 2023. u 16:11

POTPREDSEDNIK Pokreta socijalista i narodni poslanik Đorđe Komlenski odgovorio je danas poslaniku Aleksandru Oleniku na pitanje hoće li se pravosudni zakoni Republike Srbije primenjivati na Kosovu i Metohiji, da jednog dana hoće, na žalost Olenika i njegovih mentora.

КОМЛЕНСКИ ПОРУЧИО ОЛЕНИКУ: Прекините да вршите притисак на судове како би штитили зликовце који су убијали жене и децу на Петровачкој цести

Foto: P. Milošević/Jutjub/Lokalne novine

- Na vašu veliku žalost hoće, na vašu žalost i žalost vaših mentora. To budite sigurni i takvo pitanje nemojte više da postavljate u skupštini. Ja znam da je u neka davna vremena, neko ko je živeo u Beogradu branio i Andriju Artukovića, vi danas, nemam ništa protiv to je vaša profesionalna obaveza, branite u predmetu Petrovačka cesta. Radite to kako znate i umete, ali nemojte više da zloupotrebljavate vašu političku funkciju i da vređate državu Srbiju u tim istim postupcima i da vršite pritisak na sudove kako bi ste zaštitili zlikovce koji su ubijali žene i decu na Petrovačkoj cesti - poručio je Komlenski Oleniku.

On ističe da je svakim danom sve bliži trenutak kada će se svi zakoni Republike Srbije ponovo primenjivati na celokupnoj njenoj teritoriji, čak i na onim privremeno okupiranim delovima.

- Zbog toga na Zapadu i vlada ovolika nervoza i histerija. Zbog toga se i vrši ovoliki pritisak na Srbiju i njen državni vrh -  zaključio je Komlenski.

BONUS VIDEO: OTIMAJU NAM DEDOVINU, A VREBAJU I SNAJPERIMA - Srbi kod Leposavića odlučni u nameri da odbrane svoje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima