VUČIĆ NA SEDNICI VRHA SNS-A: OSTALI SMO SAMI, SPREMAN SAM DA IDEMO NA IZBORE

Novosti online

06. 02. 2023. u 16:29

BOLjE je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara!

ВУЧИЋ НА СЕДНИЦИ ВРХА СНС-А: ОСТАЛИ СМО САМИ, СПРЕМАН САМ ДА ИДЕМО НА ИЗБОРЕ

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Kako "Novosti" ekskluzivno saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS-a poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima - preneli su nam izvori iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa". Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (733)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo