VUČIĆ NA SEDNICI VRHA SNS-A: OSTALI SMO SAMI, SPREMAN SAM DA IDEMO NA IZBORE

Novosti online

06. 02. 2023. u 16:29

BOLjE je da odemo u opoziciju nego da nam partijski i privatni interesi vode državu. Spreman sam da idem na izbore kao kandidat za premijera, ali neću popustiti pod ucenama - ni zapada, ni SPS-a, ni lažnih desničara!

ВУЧИЋ НА СЕДНИЦИ ВРХА СНС-А: ОСТАЛИ СМО САМИ, СПРЕМАН САМ ДА ИДЕМО НА ИЗБОРЕ

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Kako "Novosti" ekskluzivno saznaju, ovo je na današnjem sastanku vrha SNS-a poručio lider stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nagoveštaj potpune promene aktuelne političke panorame u državi nastao je tokom sumiranja nedavne sednice Narodne skupštine posvećene Kosovu i Metohiji, šef države i vođa najjače političke opcije u Srbiji kazao je da je SNS bio usamljen u odbrani državnih interesa i da je uz sebe imao - narod.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima - preneli su nam izvori iz SNS-a reči svoga lidera.

Vučić je takođe rekao i da mu je "dosta i pokvarenjaka koji bi da se bogate na račun stranke, često se pozivajući na njega prilikom svojih mutnih poslova, a kad god je trebalo da se bore za državu i narod, prvi su okretali leđa". Ova poruka je propraćena frenetičnim ovacijama, a Vučić je svoje izlaganje završio rečima: Pobediće Srbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (733)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina