VUČIĆ: Suočavaćemo se sa dodatnim pritiscima oko KiM, pokušaće da okrive Srbiju

Novosti onlajn

10. 03. 2023. u 17:54

LIDER naprednjaka i predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ćemo se suočavati sa dodatnim pritiscima oko KiM, jer će pokušati da okrivu Srbiju jer neće da potpiše de jure ili de fakto nezavisnost Kosova.

ВУЧИЋ: Суочаваћемо се са додатним притисцима око КиМ, покушаће да окриве Србију

Foto: Printskrin

- Kurti je i danas potvrdio da neće formirati ZSO, jer nije po zakonima tzv. Kosova. Problem je licemerje svih koji u celom procesu učestvuju, a ćute na njegove reči. To nije obaveza iz novog plana već obaveza koja je odavno potpisana i nije pitanje modaliteta, kako će da izleda. Pa će sad jedna NVO da piše statut, a sve imamo već potpisano, samo je pitanje implementacije - kazao je Vučić na sednici GO SNS.

On je istakao da će pokušati da okrive Srbiju, jer neće da potpiše de jure ili de fakto nezaivnost Kosova. Vučić je istakao da je formiranje ZSO međunarodno pravna obaveza tzv. Kosova.

- Nemaju snage i želje da Kurtija pritisnu, oni su im dali još viznu liberalizaciju - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (199)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!