"DA SE ZAHVALIMO ZA OPSTANAK SRPSKOG NARODA NA KIM": Pogledajte kako heroji sa Kosova idu peške da podrže Vučića (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2023. u 14:15

GRUPA Srba sa Kosova, njih 23, jutros je od Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću pešice krenula ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu jedinstva, 26. maja u Beogradu, na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ДА СЕ ЗАХВАЛИМО ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА НА КИМ: Погледајте како хероји са Косова иду пешке да подрже Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Okupili smo se da damo podršku Aleksandru Vučiću 26. maja na mitingu, 11 nas iz Kosovske Mitrovice, 12 iz Leposavića krenuli smo peške. Nadamo se da ćemo proći sve prepreke i dočekati miting u zdravlju. Ovim putem da mu se zahvalimo za opstanak srpskog naroda na KiM – kaže Tomislav Kostić iz Kosovske Mitrovice.

Pored Srba iz Mitrovice, put Beograda krenuli su i Srbi iz Leposavića.

- Danas po drugi put, kao što smo to uradili 12. aprila 2019. godine, idemo put Beograda, da podržimo predsednika Aleksandra Vučića u njegovom nastojanju da očuva Srbiju, da mu damo podršku, ovo je samo mali gest. Put je dug, ovim momcima poželeo bih puno zdravlja i da stignemo tamo 26. na miting - poručio je Dejan Marjanović iz Leposavića.

Podsetimo, i grupa srpskih mladića iz Kosovskog Pomoravlja krenula je jutros put Beograda, kako bi učestvovali na velikom mitingu 26. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (237)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!