NIKOLIĆ: Ponoš na najbedniji način ponižavao časne srpske oficire

Novosti online

01. 06. 2023. u 14:02

IAKO je juče čak svih pet stalnih članica SB UN nedvosmisleno osudilo Kurtija, našla se danas NATO bitanga da, zajedno u horu antisrpskih papagaja, okrivi Vučića, izjavila je Milica Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke.

НИКОЛИЋ: Понош на најбеднији начин понижавао часне српске официре

Foto: SNS

- Kada god ne sme da pisne protiv interesa onih čiji je sluga ceo život bio, Ponoš se svom snagom ostrvi na naš srpski narod i na predsednika Vučića, čiju ubedljivu pobedu na prethodnim izborima ova bitanga nikada nije mogla da preboli. I zbog sujete i zbog onih za koje služi, a za čiji interes je hteo ponovo da razara Srbiju - kaže Nikolićeva.

- Smeta njemu, kako kaže, “turiranje vojnih vozila u Raškoj”, smeta mu jer mu je ušima jedino mio zvuk kada se tenkovi tope. Pa mu danas cvrči u ušima zbog snažne vojske koja, zahvaljujući Vučiću, ima snagu da zaštiti svoj narod. I opet NATO bitanga govori o nekakvom navodnom ponižavanju vojske i “ugledu generalskog kora”, misleći da svi mi imamo apsolutnu amneziju i da zaboravljamo kako je na najbedniji način ponižavao i smenjivao časne srpske oficire. I pošto sada gleda gde se sve nalazi sadašnji načelnik Generalštaba, dobro je da vidi pa možda i nauči da je načelniku Generalštaba mesto među svojom vojskom i svojim narodom, a ne u stranim ambasadama i na NATO kursevima na kojima su njega obučavali kako se Srbija uništava - dodaje ona.

- O Vučićevoj empatiji posle tragičnih događaja govori ljudska i moralna olupina koja je u danu žalosti sa ostalim lešinarima iz bivšeg režima pozivala na protest i na najbrutalniji način zloupotrebila mrtvu decu. I to, kako sam kaže, sa “organizatorima protesta iz proevropskih stranki”, koji su kao jedan od zahteva istakli i uvođenje sankcija Rusiji. A baš ova licemerna bitanga je, između ostalih brutalnih laži, govorila kako će navodno Vučić da uvede sankcije - izjavila je Nikolić.

- Nema dana a da ne zakmeči pucajući od stresa sto je Srbija danas ekonomski snažna, nezavisna zemlja, koja samostalno donosi svoje odluke i koja čuva svoj narod. I pored svih bljuvotina, NATO bitanga je dotakla najdublje moguće dno kada mu je iz poganih usta izašlo pominjanje dece i njihovo poređenje sa onim što samo u njegovoj bolesnoj glavi može da bude izmišljeno. Na kraju, kada kaže da se “Vučić zatvara u vučiju jazbinu”, trebalo bi da zna da se Vuk ne okreće kada pas laje!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)