"DOKLE VIŠE BEZOBZIRNIH LAŽI?" Brnabićeva odgovorila Mariniki: Kada govorite da neko hoće da ošteti državu, vi izvesno polazite od sebe

Novosti online

05. 06. 2023. u 13:15

PREMIJERKA Ana Brnabić odgovorila je potpredsednici Stranke slobode i pravde Mariniki Tepić.

ДОКЛЕ ВИШЕ БЕЗОБЗИРНИХ ЛАЖИ? Брнабићева одговорила Мариники: Када говорите да неко хоће да оштети државу, ви извесно полазите од себе

Foto: Printskrin

- Gospođo Tepić, dokle više bezobzirnih, očiglednih laži? Već sam dva puta javno ovo demantovala - još 30. i 31. maja. Molim Vas, prestanite da lažete - pa nije to politika. O tome kako ste vi vodili računa o nacionalnim resursima, a kako mi, najbolje govori primer. NIS koji ste prodali (dakle, čitavu naftnu industriju RS) za 400 mil. evra, dok smo mi aerodrom Nikola Tesla dali u koncesiju (dakle, i dalje je vlasništvo RS) za preko 1,2 mlrd evra. To je razlika među nama, i razlika u našem odnosu prema nacionalnoj imovini - objavila je premijerka na Tviteru.

- Da ne pominjem da su u vaše vreme otuđena sva vodoizvorišta (resursi pijaće vode prešli u ruke stranaca), a bogami, u Beogradu, i svi bioskopi koji su tada ugašeni. Kada govorite o tome da neko hoće nešto da proda i otuđi, da ošteti državu, vi izvesno polazite od sebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (36)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)