ĐURIĆ: Đilas je generator nasilja, seje mržnju i zlobu na svakom koraku

Novosti online

13. 06. 2023. u 13:14

KAD sledeći put tajkun Đilas samo pomisli da preporučuje bilo šta Aleksandru Vučiću, neka se najpre seti - da nikada nije građanima Srbije objasnio kako su se silni milioni slili baš na njegove račune, u njegove džepove, i to u periodu dok je narod propadao, a država kopnila i rušila se, izjavila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

ЂУРИЋ: Ђилас је генератор насиља, сеје мржњу и злобу на сваком кораку

Foto: SNS

- Nije se rodio, niti će se roditi onaj koji bi sve to mogao da opere i opravda! Najveća je ironija da on govori o političkim, opozicionim protestima koji nose naziv "protiv nasilja!" On koji je tukao suprugu pred sopstvenom decom i tastom! On koji je besomučno pretio novinarima, policajcima, svakome ko mu nije po volji! On koji je generator nasilja, koji seje mržnju i zlobu na svakom koraku! On koji odavno ne vredi baš ništa u očima pristojnog i poštenog čoveka - navodi dalje ona.

- Dileme nema, svi zahtevi i želje Dragana Đilasa i ostalih iz restlova bivšeg režima mogu da se zamene samo jednom - da Vučić ode! Jer je on - neprobojni bedem u njihovom pohodu na vlast! Komedija je kada kaže da želi "definisanje izbornih uslova prihvatljivih za opoziciju," jer to praktično znači - do vlasti i fotelja bez izbora! Jer znaju oni da narod očima ne može da ih vidi, i da je rešen da se nikada ne vrati u kandže ovakvih koji su - najgori od najgorih. Svi smo svedoci flagrantnog nasilja od strane svih onih koji sebe nazivaju opozicijom prema ljudima koje ne mogu da pobede politički! A mi im poručujemo, glasno i jasno - da nikada nećemo ustuknuti pred primitivizmom, prostaklukom, agresijom, nasiljem i lažima. Protiv toga se borimo - zaključuje Đurićeva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (39)

8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!