JEDINI KRIMINALCI NA SEVERU KiM SU SVEČLJA I NJEGOVE POLICIJSKE FALANGE Petković: Kad već govori o kriminalu, nek pogleda svoju optužnicu

D. Z.

09. 07. 2023. u 18:52

DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da je lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svečlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela tzv. kosovske policije jedini su kriminalci na severu Kosova i Metohije i tu nemaju šta da traže.

ЈЕДИНИ КРИМИНАЛЦИ НА СЕВЕРУ КиМ СУ СВЕЧЉА И ЊЕГОВЕ ПОЛИЦИЈСКЕ ФАЛАНГЕ Петковић: Кад већ говори о криминалу, нек погледа своју оптужницу

FOTO KANCELARIJA ZA KIM

Jedini cilj Svečljinog opsesivnih pokušaja kriminalizacije Srba sa severa Kosova i Metohije jeste da opravda protivpravno prisustvo svojih parapolicijskih jedinica na severu KiM gde danonoćno terorišu srpski narod.

Kad već govori o kriminalu, najbolje bi bilo da Svećlja pođe od sebe i optužnice koja je godinama podignuta protiv njega zbog napada kamenicama na pripadnike tzv. kosovske policije, ali i zbog prevrtanja vozila misije Euleks. Pa umesto što bi Svećlja nezakonito da privodi Srbe navodnom poznanju pravde i prava, trebalo bi prvo da on sam prestane da beži od tog istog prava i pravde.

Da li je sprovođenje reda i zakona to što je kukavički poslao svoje falange da duge cevi uperuju u sina predsednika Aleksandra Vučića zbog jedne majice?

Da li je vladavina prava kada Kurtijevi specijalci pucaju u leđa Dragiši Galjku, Miljanu Deleviću, Milanu Jovanoviću, braći Stojanović iz Gotovuše? Ili kada brutalno pretuku srpsku decu Daru i Kristijana? 

Hibridni rat koji Svečlja kukavički vodi iz Prištine protiv svega srpskog i posebno severa Kosova i Metohije rezultirao je time da nema tog čestitog Srbina koji bi ni javno ni tajno pristao da bude alibi Svečlji u njegovoj bolesnoj opsesiji okupacije severa i proterivanja Srba sa Kosova i Metohije. To mu nikada neće uspeti!

 

BONUS VIDEO: Kurtijevi policajci ponovo ušli na teritoriju centralne Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (57)