DIREKTOR Kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je da je lažni ministar, a pravi nasilnik i ekstremista Dželjalj Svečlja, zajedno sa njegovim okupacionim falangama preobučenim u odela tzv. kosovske policije jedini su kriminalci na severu Kosova i Metohije i tu nemaju šta da traže.

Dašićeva

09.07.2023. 19:45

Svečlja je primer običnog krimosa koji misli da je došlo njegovih 5 minuta bitnosti na ovom svetu i kao kriminalca ga i treba posmatrati i tretirati.

Radisav

09.07.2023. 19:51

Svecla i njegova bratija su lokalni kriminalci. Mnogo su veci problem globalni kriminalci koji su dosli iz dalekih zemalja i 78 dana sa neba razarali Srbiju i ubijali ljude da bi okupirali KiM i Svecli i njegovim istomisljenicima stvorili uslove da radi Srbima to sto radi pod njihovom budnom zastitom da im srpska vojska i policija ne mogu nista. Antisrpska histerija na okupiranom KiM se rapidno pojacava poslednjih meseci.

Rada

09.07.2023. 21:14

Da li je moguce da madjunarodna zejdncina ne reaguje na svakodnevnu torturu koju sprovode predstavnici vlasti u Pristini nad srpskim stanovnistvom na KIM?!